Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igraci prije 10-20 godina su puno bili tehnicki kvalifikovaniji nego ovi sad porediti Mbappe a s Ronaldom starim je suludo koja je to razlika u kvaliteti i klasi
Klarens je zvijer
Kakav je ovo bio veznjak i masina....
A tadašnji galaktikosi u lp ispadali u 1/8 ili 1/4 LP
De ba drug vodi taj Hajduk i nerise hehe
Stari Galacticosi su imali zvučnija imena, ali ovi današnji osvajaju trofeje. Najljepše su igrali dok ih je vodio Del Bosque.
Ekipa sa Puškašom i Di Stefanom su galacticosi. Sve poslije toga je boza.
Mogao je biti da se Didi nije vratio u Brazil jer je Di Stefano bio ljubomoran na Didija da će mu pomračiti slavu i biti najvažniji igrač u timu! Ovaj tim Reala je igrao najbolji fudbal i zato su dobili naziv Galaktikosi iako nisu osvojili LP kao tim Reala kojeg je vodio Zidane! Podsjećaju na najatraktivniji tim Brazila iz 1982. godine sa SP u Španiji sa Zikom na čelu ali bez titule
Građom me podsjeca na nase fudbalere, profisionalce, jake, spremne...... :)))
Istina ovi danas mogu samo kopacke svezati onim starim !
A i igra je više timska, nema onih pojedinaca koji sami završavaju sve, ili tipa Ronaldinja da dribla 7 igrača. Takav bi danas na klupi završio.
U pravu je lik. Tadašnji Real je i kod mene imao respect, ali ova sad ekipa? No go.
Šta je BA imao kod tebe hahaha...
Eeee dobar si Pavel .
Teško je ponoviti tvoju generaciju sa Beckamom i Ronaldom ali je cinjenica da real dovodi samo najbolje i tom trenutku
Lik otišao prije dolaska Beckhama i Ronalda. Osvojio je Ligu prvaka 1998. kada su igrali Ilgner, Panucci, Sanchis, Hierro, Carlos, Redondo, Karambeu, Seedorf, Mijatović, Raul i Morientes.