Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesam ja glup, ili nenaspavan, pise ' De la Fuente zarađuje "samo" 600.000 eura mjesečno na klupi Španije. ' pa ispod pise da ovi drugi zarađuju 5,8 i 4,8mil eura godisnje, a 600k mjesecno je 7.2 mil eura godišnje? Kako samo a zarađuje vise od ovih...isto nije ni greska ovo za mjesecno sad sam provjerio da su ovi tako napisali spanci...
Ne znate ni sta pisete. 600.000 mjesecno po tome je placeniji od svih koje ste naveli
Severina zaradi za jednu novogodianju noc u Sarajevu vise!!! Zamisli kakvi smo mi levati hahaha
Ko zaradjuje preko 50000$ godisnje spada u 1% covjecanstva.
Ja se javljam za posao i platu od 50.000 mjesečno, ne mora u eurima, može i 50 hiljada KM. ;)
Jbt 600 hiljada eura godisnje a lik gleda utakmicu s klupe i ubaci igrace po potrebi, i to je kao malo
Ekvivalent onome da ganjac lopte zarađuje vozni park luksuznih automobila i na ručno zglobu nosi još jedan vozni park a hirurg, bilo čega i bilo koji, vozi solidan auto.
@Layton,šta se praviš gl.... Ne gledamo apsolutno koliko zarađuje, nego mjerimo prema ostalim trenerima. Ako još nisi shvatio, to je kao da si doktor i zarađuje npr 100,000 godišnje a ostali doktori te deru jer zarađuju npr 500,000.
Ima i previše,mnogi nemaju šta da večeraju
Ovaj zarađuje tri puta manje od Piksija, a ottresao bi nas sa drugim timom i 3 promila alkohola u krvi.
600.000 eura mjesečno sica --pa za te pare ja bi dao da me natakari cijeli stadion
valjda 600.000 eura godisnje jer ako zaradjuje mjeswcno onda je najplacenijih od svih selektora na Euru . Novinari ne znaju ni clanka prepisati
mjesečno i to vam je sića? Ispravite tekst.