Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja stručnjaka.. grohotom se smijem
dobijamo Madjare kuci.S njemcima i svabama kuci ko zna vidicemo .sve je moguce.U Njemackoj ce isto biti interesantno.Bice pun Stadijon nasih
Nema ni Hadzikadunića na spisku, izgleda da i on zavrsava karijeru u reprezentaciji
uspjeh bi bio dobiti madjare, a sve ostalo je uspjeh ako ne dobijemo vise od 4 komada
Dok sam radio na gradilištu, nikad nisam objavljivao ko će, i šta će raditi. Radi s onim šta imaš na raspolaganju, šef si, ako je rezultat dobar, zaboli ikoga za spisak.. Ako nema rezultata, do tebe je..
Al ćemo se obrukat !
Predivno.........gradonačelnica i selektor jevreji.........
Sve je kod nas namještaljka, od države do sporta
izgubit ćemo i od Mađara
vrsni znalac
ovo je bilo ironicno...
Idemo u nove poraze i padove ...
Moj dojam je da ova reprezentacija koraca prema naprijed. Puno posla je tu jos ostalo, ali siguran sam da ce Barbarez, Spaha i ekipa sloziti respektabilnu ekipu za naredne kvalifikacije.
Najveca greska je sto je Petev otisao Barbarez je super lik ali budimo realni frajeru je ovo prvi tim da vodi po kojim parametrima je on dobio posao ?
Pa kakve veze to ima jaraniko, ja ne znam u sta ti gledas utakmice ako ih gledas uopste. Ja i svi osjetimo bolju atmosferu i igru. Barba je ozbiljan i ima ozbiljan pristup
Petev pobijedio Crnu Goru i Rumuniju i lafo poslozio ekipu, daj baaaa
Slobodno i mene stavi. Bar znam izbiti loptu u aut.
Izbiiiii
Kako igraju bilo bi dolicnije da ih zovu gusteri.
Sta kazete hoce li bit vise od 3 gola na utakmici protiv njemacke haha?