Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ne bude Džeku plaho odmarao.
Cudno kako je ova Roma napadacka ekipa kada nema Dzeke u postavi. Dobri centarsuti, dobro i kroz sredinu se lopta provlaci ali kad je on u spicu centarsut je ocajan, kroz sredinu nikako i naravno svi hoce da daju go pa se suta sa 30m.
totalno "neobjektivno" prikazali utakmicu - samo zaboravise da je Pjanke zasluzio ne crveni neko 4 crvena za onakav start - ali ipak je to Juve pa VAR se ne koristi protiv njih - samo u korist
Kakav crceni jadan nebio.Zuti zasluzeno pa nedaje se za ono crveni.Balet ti prati ostavi se fudbala..
Cim nema Silajdzica Roma proigra
Ti moras da stanes mirno kad spominjes Dzeku.Dzeko je institucija za tebe
Seratoru ljubomorni. Čuj Silajdžić? koje si ti đubre. Dzeko klocu jedan i jedan je Edin Džeko-Silajdžić najbolji strijelac u historiji reprezentacije Bosne i Hercegovine. I kada ovako pročitam komentare ljubomornih i zavidnih tačno mi je drago što si takav bijednik.
kloc na klupi i ovi odmah pobjede. čuj, odmaro ga.... haha
Završili izvještaj sa utakmice kod 3.0 pa dodavali tekst. Šta češ žure kući. U stvari od kuće i rade. Žure na spavanje.
Pjanic ima najdosadniju ulogu u Juventusu.. sakrije se nazad i pas nazad ili ljevo desno. ne zna braniti a nije mu uloga napadati.. dosano gledati ako samo pratis njega.
Pjanic je centralni vezni i njegova uloga je da dodaje nije da napada, ponekad zna krenuti naprijed zavisi od napada a to sto samo pratis jednog igraca je fakat glupo
@Necijenjeni-Gost Ako ces ti patriotski gledat Juve zbog Pjanica, Romu zbog Silajdzica objesi se