Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Široki je na vrhu premijer lige i to s najmlađom ekipom u prvenstvu. Široki radi i stvara rezultate s igračima iz uglavnom vlastitog pogona. Svaka čast svima u Širokom Brijegu.
Od osnivanja zajednice lige Zrinjski i Siroki imaju zajedno 9 titula , a Sarajevo i Zeljo 7.....u fudbalu su znaci bolji.
Fudbal je nastao osnivanjem zajednicke lige ili? To je kao da kazes da City ima vise titula od Uniteda od 2013. A zanemaris prethodnih 100 godina.
Široki Brijeg u košarci ima 11 titula, najviše u BiH. Ljubuški pak u rukometu isto ima najviše titula. Zapadna Hercegovina ima uspjeha u sportu jer ima jaku ekonomiju koja pomaže njihove sportske kolektive.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zamislite vi kakva je ovo liga kada je listica prvo mjrsto,zemljo otvori se.
Više sjedećih mijesta ima na Željinom stadionu nego stanovnika u Širom Brijegu ali sta se moze...Idemo dalje.
Sta kaze Mulalic. Jel sudija, jel izlezavanje, seljakluk sta je bilo ovaj put?
čestitam...
Fedja Dudic: "Da ih je bilo 9 ili 10 mozda se i moglo pobijediti.Protiv jedanaest nismo imali sanse".Orakle mi to poznato :o
Široki je ovaj put bio bolji i zaslužno pobijedio.. Kao i svaki put bilo nam je zadovoljstvo ugostiti velikana Želju i vaše navijače.. Sretan povratak u Sarajevo.. Pozdrav iz Širokog!
Svaka čast za Široki.Kakva navijanje.Sve pohvale.
Ala bkt
Ovakav raspored ce ostati do kraja sezone. Siroki Zrinjski Borac...zbog izdajica Pilava , Durica, Demedzica i clanarina saveza iz kantona Sarajevo.
Svaki kontakt nad igracima sirokog se svira,ali nije to problem kada smo na grbavici odigrali sa njima zeljo je poveo i imao tri ili cetri 100 postotne sanse oni jedan udarac na go u 95 minuti i go eh to je sreca,niko zelji nije kriv sto protiv zrinjskog prazan go promasuje,evo i veceras protiv sirokog amoah sa 5 metara loptu salje 50 m preko gola,a moze da bira cosak gdje ce pogoditi,zelji pod hitno treba napadac haracic i dzenis katastrofa
ma dobro jbga ne treba sad pljuvat po zelji, dobro su momci i stozer odradili do sada s obzirom na okolnosto oko kluba, a i siroki prakticno s djecom igra, ne znam hoce li izdrzati jos ovako ali svaka im cast svim momcima u ekipi, da ima pamet i nema korupcije u savezu stavili li bi barbarica za selektora, samo sto tada razni menadzeri ne bi mogli pric reprezentaciji,
Moj Zeljo izgubio od Listice. Mooj Zeljo izgubio od Listice. Listica prva na tabeli. Zemljo otvori se I progutaj me da se vise ne patim.
Kako su krenuli ovi bajni i cuveni sarajevski klubovi ce se boriti za opstanak.Grad Sarajevo je organizacijski najslabiji i najgori od svih gtradova u regiji Slabo ulazu u sport, nigdje nas nema u nijednom sportu, lopovluk na sve starne, Ovo sa lanom Pudar nema veze sa drzavom.
Drina,Beca,Kosoric,Mekic nedo Bog nikome,nema Sablja koga staviti,ispadaju ko kruske
Vala ni sa Hajdarom se nije usrecio.A o Dzenisu Subasicu i Haracicu je apsurd i pricati.
Mora beca igrati dobar mu tata sa mulalicem a sto on pojma nema nije problem