Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barbarez je vidio potencijal u ovom dečku i nije odustao od njega čak ni kada su mnogi navijači pisali da ne zaslužuje poziv. Biće Arma dobar igrač.
Cim vi pocnete da mu tepate Arma znam da nece biti nista od njega.
Bravo Giga!
Bravoo za Gigovica samo da se ne pokvari kad trebadne u Repki igrati!?
Uništio ih..jedan Frimpong koji je igračina i mozda najbolji desni bek u Bundesligi ga ruši.. Primjera radi na transfermarketu Armin vrijedi 2mil, a Frimpong 50. Inače Armin tek napunio 22 godine, visok 187cm, ako nastavi ovako daleko će dogurati a mi cemo imati fantasticnog veznog narednih 10 godina!
Znao sam da ce ovo biti extra igrac, ovaj ce birati ekipu u kojoj ce igrati za 2 godine, momak je super igrac!
bravo Armine..pozdrav od srca...
Odlican igrac. Vjerujem u njega i malog Bajraktarevica. Oni mogu biti okosnica za nekoliko godina. Ali se mora stvarati tim od mladih igraca. Pa da za 8 godina imamo kako treba repku, a ne da nesto od kvala do kvala pokusavamo bez sistema i plana.