Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da Tuzla kao grad ima stabilnog premijerligasa koji bi trebao da se bori za vrh ili u najgorem slucaju za sredinu tabele dogodine ce imati 2 predstavnika u federalnoj ligi i derbi sa Tuzla Cityem. Jednostavno sramota, pogledajte sta je zdrava sredina i nacin razmisljanja na primjeru Posusja, mala sredina ali ogroman i ispravan rad. Gledajuci ovu jadnu Slobodu volio sam vise da je Stupcanica usla u PL ove sezone.
kakav narod u tom gradu takav i klub,politika i sve ostalo...neka malo prvo srede sebe i onda ce doci i drugo na svoje mjesto,isto vazi i za Zenicu,svi im drugi krivi samo oni sami nisu.Malo neka se restartuju skroz kao gradjani tih gradova pa ces vidjeti napredka !!
Husiću, sad si predsjednik. Sve što danas čini Slobodu - napolje! Postavi svoje ljude i vodi klub 20 godina!
Koliko znaš i koliko radiš, toliko vrijediš!!!
Sto piut bi olje bilo da je ušla Stupčanica koja je od Slobode imala deset put bolji tim nego im sudije navukoše na silu da uđu . Evo sad će odmah i ispasti...
Slo,Slo Slobodo na rucku te nabodo.Samo tako nastavite!
Da je Sloboda kojim slucajem pobijedila clanka na Klixu ne bi docekala, ali neka ste objavili da je deklasirana kad vec niste zeljeli obavijestiti javnost o promjenama unutar skupstine i dolaska Azmira Husica. Negativne komentare koje mozete procitati ovdje ne ostavljaju Sarajlije vec mahom kompleksasi iz ruralnih dijelova TK, da i to rascistimo.
Znate li sta drugo napisati osim "deklasiran". Znate li uopce sta znaci ta rijec? Ne moze neko biti deklasiran na pocetku sezone..dajte malo edukacije..ne pisite gluposti.
Joj poklona dvica ko kuca 2.50KM.
Slobodi je potreban totalni remont, ali će nažalost morati krenuti od druge lige ponovo.
Igraci nisu ni za kantonalne lige ovo treba sve đuture rastjerat
nikad losiji klub nije bio u PL bruka tuga jad i cemer
Sloboda je vec u Cvajti,samo sto im to jos niko nije rekao
Dosao im Husic po drugi put, zato i pada kisa. A na terenu izgledaju kao uvijek luzeri. Sloga ih pobijedi i to bez trenera. Koliko je navijaca bilo? Jeli ima euforije, pitam za druga i njegovu kravu
druga liga vec,Husic glumi spasitelja a zna da ce imati dva kluba u drugoj ligi!
spremajte se vi polako za povratak u federalnu