Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igman ce se na kraju jos i iscupat!!!
sa Husrefom hoće sigurno
Kakav cirkus od kluba hahahahahahaha,izbacite ih iz lige da ne muce i sebe i nas
Teško je odlučiti šta je ljepše ,igra moje Slobode ili ovaj Kazlagić cazinski ljepotan
E jeste Aco doveo prevaru i sada ce kukavicki pobjeci i uvaliti sve propalom Husicu.
Sloboda je ekipa za druge lige
Steta Bgm za Slobodu tesko da ce izboriti opstanak u drustvu najboljih. Meni je drago sto su se vratili i kontam da ce i Celik aBd pa da uz Zelju, Sarajevo, Velez, Zrinjski itd to bude liga kakva je nekada bila. Nije jos kasno ali mislim da ce biti grcevita borba za opstanak. Valjda se izvucete na kraju. Pozz od Zeljovca.
Dobar komentar, ali jarane msm da i ovu sezonu moj Celik nemoze puno toga, a imamo maltene najbolje uslove, osim finansijski.
@TonyMontana Prošla su ta vremena, pojedinci polako ali sigurno guraju u zaborav te klubove sa tradicijom od stotinjak godina.Sad imaš pare i trpaj u PL GOŠK,Igman,Posušje,TC, još malo će i Stupčanica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Draga moja Slobodo na šta spade.
U drugu ligu gdje vam je I mijesto