Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim su baklje i petarde upale na teren prekinuta je utakmica, nastavljena od vremena prekida, odakle sedam minuta neznam, nasoj djeci vrijedno iskustvo, ostavili su krv na terenu, slobodi sretno u nastavku, ali morace popravitu igru ako misle titulu osvajat, ovo je danas bilo lose, ekipa koja zeli titulu mora bolje bar protiv ovako mladog i neiskusnog veleza, Mostar u srcu Velez do groba
@beskorisni Eto nek ti Zrinjski igra u dvoristu.......nikad se ne vratili......
Utakmica je nakon 15 min. trebala biti prekinuta,, ?? A sad adio,,slijedeci hercegovacki derbi sa jaranima iz Gabele.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uvijek kada treba tu je Zajko ZEBAAAAA !!!!
Zajko Zeba velež sjeba
Velež popušio svim slobodašima danas i sada pravac zwajtara sa Goškom i Braniteljem derbi igrati...Raspali se dabogda. SLOBODA ŠAMPION PUŠITE QITU HEJTERIIII!!!
@F1S1 @marchelo Husić dobio pare od punca pa ih proslijedio sudiju
Najorginalniji navijači na svijetu su navijači Slobode,jer nikome navijačko ime ne paše kao njima! FUKARE! (Uvijek bile i uvijek će te biti)
Sta je ba hejteru sta mrzis toliko ....mozes da nam ga pofafas lagano....
@Salt City TZ šta je,istina boli?
vala ne ide ' fc sloboda prvak BiH', al' eto sve je moguce...
Eto nek ide fc saraj'vo jebbem te u usta....
Seljačka liga, i barabe koje imaju pare potplaćuju sudije i dobijaju utakmice. Sve se urotilo protiv Veleža , da crkneš od muke
Pa crkni,ko ti brani?? Sad kukaš..treba da si sretan ideš prijateljima u gabelu igrat derbi
Cigani,jel vas stid ????
Velez propo ko mudo kroz pidzamu
Modrica, Leotar i Brotnjo bili prvaci, a jadna Sloboda nema u vitrinama ni jedan trofej. Nececni ovu godinu nista uzeti.
kakva drzava takvi i prvaci. samo za kurca
Ne serite mrtvi velez niste u stanju dobiti bez sudijske i bogzna cije vise pomoci. Do jucer ste igrali drugu ligu sad ste se uzdigli ovo vam je i ako osvojite samo da azmir opere pare sto je ulozio itd itd a za par godina vas ceka sudbina veleza. Jer vi ste klubovi bas kao i leotar, modrica sezonski sampioni pravi sampion je Zeljeznicar i Sarajevo.
popu simi ukrali golfa
https://www.youtube.com/watch?v=MvtupRDrauQ "Druga liga, druga liga, smiju nam se svi, Svjesni nisu da ćemo se opet vratiti. A kada se, a kada se, opet vratimo, Majke ćemo, majke ćemo da vam jebemooo" i jebasmo hhahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sloboda igra za kladionicu,,iz 1 u 2 poz.momku iz Zenice,nadam se da je uzeo svojih 9 joja danas.. Malo to punac izorganizuje,,i svi dobri.
O cemu pricas, na poluvremenu bilo 1:1!?
@leteciodred ..on je igro da ce Sloboda dobit... i uzeo je novce
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najjaci smo najjaci hej hej hej..
@tuzla1989 Cigani
@čžš Djaba se kurčiš jarane ,,izgurani ste iz čaršije,jebani na svakom planu i sad bi trebo da se poklopiš,aminaš da se promijeni na bolje.
Sad Rodjeni mogu lagano da se spremaju za derbije sa Gabelom ......i bakljade zajednicke da prave...
Ja sugavijeg kluba i navijaca u zivotu nisam vidio, ovdje bi se igralo dok Sloboda jadna ne bi dala gol... Ma.ter Vam lop.ovsku je.b.e.m... I skandiranje zapadni Mostar pr.ci.im vam sto maj.ki!!!
@čžš Zrinjski vam 100 godina bio nad glavom.....smradovi jebeni
@čžš Zapadni.....jasta
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Opet Zeljin pulen :)) cestitam vam od srca TM87
Dragulj brate ako osvojimo dobija ulicu u Tuzli :). U ovim godinama igra bolje nego 80% igarca