Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najludja liga na svijetu!
Shok u 6,75% trokutnjaka Capljina-Posušje-Prozor... Jeste li mozda na to mislili...
nije ovo sok nego smo mi kukuruz liga,najkorumpiranije i najjadnije takmicenje u evropi i niko ko ne mora nece ovdje ostaviti godinu dana zivota i karijere.
Od Šoka ne mogu da jedem
Veze vi nemate otiso je zbog Kabirija !
toliko bitna informacija da ne zelim citati vijest nego sam samo usao da bacim komentar
Malo trebate preispitati korištenje riječi "šok".
Ma ubleha trener, Maka je bolji trener od njega za ovu ligu. Zrinjski je bolje igrao sa Makom.
Pazi sad, Mostar po zadnjem popisu ima 110.000 stanovnika. od toga je 53 posto katolika, 47 % Muslimana. I sad je takav otprilike omjer i u navijačkom dijelu. oko 53% Mostara navija za Zrinski, a Za Velež 47%. Pričam isključivo o Mostaru kao gradu, ne HNK, gdje naravno ima još više navijača Veleža (Jablanica, Konjic, Stolac, Čapljina). Dakle, oko 55.000-60.000 stanovnika je katolici u Mostaru. Pa ljudi to je jedan grad recimo u BiH veličine Visokog, Srebrenika, Bihaća, Živinica
Na zadnjim izborima se vidjelo koga je 53% a koga 47% kad je Boska Cavar koja je bosnjackim glasovima dala glas Dariju Kordicu jo s su 2 dovlacili ove iz Listice, Citluka i Zagreba koji su fiktivno prijavljeni tu...Gori ste od ovih preko Drine..
Bice Zeljo sampion
Mozda bi mogli biti prve federalne lige da nije Stupcanice i Gornjeg Rahica...
hoće sigurno željezničari biti šampioni nekada
Naslov hahahahah vama je naslov sokantan
Sretno Maka legendo grada
Hajde sto ekipe koje su bile na dnu gube trenere ali ekipe koje su bile u top 4 i izborile evropu,nesto tu smrdi cim je doslo do promjena
u mostaru zadnjih dana samo neki sokovi, valjda od vrucine sta li...
Cuj sok,kao da je umro.Kakvi naslovi i gluposti.
svi smo sokirani, a naslovom najvise