Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objašnjeno je zašto nije svirao. Prije nego što ga je lopta pogodila u ruku, njemački igrač je bio u milimetarskom ofsajdu. A nije im ni ovaj kriv već sudija.
Fulkrug bio u ofsajdu prije igranja rukom, a i po pravilima koja su objašnjena sudijama prije Eura to nije penal (ruka ispružena prema zemlji). Sudije su pogriješile jer nisu dosudile ofsajd nego su pustile da se.igra nastavi. A o tome da je Kroos trebao dobiti 3-4 žuta kartona niko ne govori.
Ne znam sta nije jasno: penal je bio cist da cistiji biti ne moze!
Jadno je suđenje. Zvanično obrazloženje UEFAe je da je ruka bila u prirodnom položaju. Niko nije gledao VAR da se vidi je li Filkrug bio u ofsajdu. Sudije su jednostavno morale pogledati VAR. Ako nije bilo ofsajda penal više nego čist. Igrač nije kriv za grešku sudije i nije ok da njemu zvižde. Čak nije dao ni neki ružan komentar. Kad je Maradona zabio rukom ispao mangup kakav i jeste bio. Ko gubi ima pravo da se ljuti ali ne lupetajte o ofsajdu Filkruga i sl.
I meni je bilo čudno. Je li trebao da ganja sudiju da dosudi penal?
Sta mu treba ta kosurina
Mi mislimo da su zapadnjaci oličenje kulture ali malo morgen
super nek veceras zvizde englezima
Ovi komentari su smiješni-sažalijevati nekog ko ima milione jer trči za loptom i neko mu zviždi...daj mi njegove pare pa nek zvižde koliko hoće.Šta bi on,da nije možda učinio neko dobro za svijet?Ovo vrijedi za sve
Smoriše više s ovim čupavcem
Legenda revolveras
I sa rukom su igrali najljepsi fudbal na Euru..Zasluzeno u finale, zasluzeno i osvojit , pom.e.tte Engleze u finalu (jer Engleska mora nekako proc u finale)
I Nijemci bi volili da imaju jednog vicu Zeljkovića
Kako ce sudija svirati penal kad nije bio.... Zato sto si domacin moras nazor pobjediti... Ne govore da su utakmicu trebali zavrsiiti sa 9 igraca a da je sudija u drugom produzetku koji traje 15min nasao razloge za produziti isti 7min... Smjesni ste.... Naprije Spanija i Palestina ujedinjeno do titule
Njemačke pametnice hahahahha