Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom na viđeno,sve osim titule za Španiju,bila bi sramota za fudbal.Hajde,da kažemo da su Holanđani bar igrali ofanzivno i imali zanimljive momente,ali ovo mrcvarenje u režiji Engleske i Francuske je upropastilo prvenstvo.
Jedini Spanci zasluzili titulu
Uzece englezi nazalost toliko se provlace da ce na krajju i uzeti
I Portugal je igrao cijelo prvenstvo sa četredesetogodišnjim veteranom, pa šta.
Nisu Španci, već Španjolci.
u pare da ce ih izbusiti frace. 100 ide na francusku
Nemate pojma o fudbalu pa Navas sa 38 bolji od svih na toj strani na tom prvenstvu! Slabo raja prati fudbal definitivno!! Proci ce glatko Francuze
Eto vidjet cemo
Nikad lošije prvenstvo, igrači preumorni, vidi se...
Sto prvenstvo vise odmice sve losije tekme
Francuzi uzimaju prvenstvo!
Dobri su spanci ali nemaju sirinu jos ce biti oslabljeni,mislim da francuzi ovo uzimaju,jednostavno premlada ekipa Spanije jos oslabljena.
Nico Morata Yamal - Merino Rodri Ruiz - Cucurella Laporte Nacho Navas - Simon
Polomio ih Kroos i sudija Englez
Zato nije dosudio onaj penal na OCIGLEDNO igranje rukom. Kompenzacija je cudo. Mislim da mu zbog toga Spanci trebaju jedan milion eura uplatiti na racun iz zahvalnosti.