Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali nije svirao penal za Svajcarce
Kako glupo, cuj petljto sudija ono bitno!?
Peljto je novi Colina, covjek je klasa i autoritet na terenu, nema puno rasprave, jako je precizan i nema skoro nijednu gresku dok sudi, znao je odmah da je Spanija i sa igracem manje jaca
Nije bila jaca. Tezak Tren, i Spanija se branila dobro. Svicarci nisu jednostavno iskoristili svoje sanse. Inace top ekipa.
Španija,Holandija i Njemačka prejaki trenutno u Evropi!! Italija se polhako vraća u normalu a Francuzi cirkus po običaju dok ne dodje neka K.O. faza !!!
Informer: Srbija prva u grupi,bez primljenog gola a sa 7 datih, rusi na dunavu,sjever Kosova srce Srbije!
Iskuliraj momak