Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Busi HAHHAHAHHA Busi HAHAHHAHAH
Pobijedila ih mlada ekipa sa izvrsnim bekovima, 2X fizicki spremnija i tehnicki potkovanija nema tu puno mudrovanja. Zasluzena pobjeda Spanjolske.
Najveci uspjeh za vas, drugi najveci je poraz srb
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
... ko Kuduz Bademu !
Meni su lupali minuse kada sam rekao da je 80% da Hrvatska nece proci grupu. Sad je 95% i nije hejt jer znam da je Spanija jaca a i Talijani ce ih nadmudriti.
Ja miline. Lezim, ne trosim, gledam na crno i ne placam cccclffvtima, a Hrvatska se blamira
Spanija ko Luxemburg.
Zao mi je sto je Hrvatska izgubila,bice bolje protiv Albanije.Srecno komsije.
Zasto Hrvati iz Hercegovine i Bosne brinu sto e rei Mujo ili Stevo u vezi nogometa? Ne razumijem ih
Ajmo redom.Rusija jedva prodjoe Dance,Ruse-rulet klasini.Engleska nadigrala,Francuzi pokazali da su klasa za njih.U Kartu...srea ih pogledala protiv Belgije(Lukaku stativa 89,da je zabio ne bi proli grupu),Japan jedva,Brazil dasaka opet.Argentina ih devastirana.Jel dosta vie te sadaka?Ovo je dokaz da nisu vrhunska reprezentacija unazad pet godina.
Tjei se i sam sebi dokazuj mi medalje i top10
Ljubomora je opaka stvar
Ubise brasno u njima.
Drago mi je zbog domaci
od ovih sto se raduju rezultatu spanija hrvatska su samo gori oni koji zurno trce na klix portal...da odgovaraju ovima koji se raduju tom rezultatu....i mogu vam reci jedno isti ste u potpunosti kao braca....
Ja mislin da je hrvatcka trebala pobijedit bili su bolji u primanju treba realan bit
Bonjama je jedino preostalo da se raduju tuim porazima!
e moji muslimani emu se vi radujete
nije nikakav Hejt. vrijeme je da se Hrvatska malo prizemlji. koliko su srece imali u Rusiji i Kataru to je vec previse. vrijeme je da im sreca okrene ledja. a i cinjenica je da to vise nije ona Hrvatska iz Rusije i Katara, ostarilo se, nema vise nekih igraca a novi nisu taj nivo. Hrvatska neka dobro pamti Modrica, svog najboljeg igraca ikad, jer pitanje je kad ce se on ponoviti
Upravo tako, ostarilo se! Hrvatska je imala strasnu ekipu 10 godina, ali kroz tih deset godina su igraci po logici i prirodi svari ostarili. Zemlje lige 5 se bre oporavljaju kod smjene generacija, ali za ostale je to teak i dug proces. Belgija takodjer nema podmladak koji je po kvalitetu jednak do sada poznatom sastavu.
estitamo panjolcima bili su bolji ali Hrvatska je imala posjed lopte od 53 posto i prekinula nevjerojatan niz panjolca koji su u 136 utakmica u nizu imali vei posjed od suparnika. Taj niz krenuo je od finala Europskog prvenstva 2008. u Beu i trajao je punih 16 godina. To je kao utjeha.
Ko prvi nosi, kuci ne donosi. Idemo hrabro komsije. Ne obazirite se na botove.
Nemamo mi sta prigovarati Hrvatskoj nema nas ni na mapi
panjolska je deklasirala Hrvasku u septembru 2018 poslije SP sa 6-0