Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teško poražen sa 3:0 od Aston Vile! Sobzirom da mi ne gubimo sa više od jednog gola razlike mi imamo kriterij po kome je ovo težak poraz!
Ma Spartak u losoj formi, ko prati fudbal zna to, od 5 zadnjih 4 su izgubili!! Sarajevo treba napasti bez oklijevanja jer Spartak ima dobre navijace koji prave pritisak, gore ce izgubiti sigurno
Daleko je ono od dobre atmosfere, vec smo igrali sa njima i izbacili ih.
Ja naslova ja mislio 6,7 :0 izgubili i to od Aston Vile a ne id Andoraca
bit ce zanimljivo, samo ultra sarajevo :)
Pravite istu gresku svake godine dizanje sebe bosanski Real pobjedujemo sve 15 bodova ispred drugog...Gubili ljudi kući 1-3 izgubili i hvalospjevi to moze samo u nas...Spustite se budite realni bez prepotencije konstantnog plakanja na sudije muški i u napad i prodite Trnavu
Ne treba se zanositi mi smo u takmicarskoj tekmi primili tri gola prije dva dana
Sretno komsije ...zelim vam pobjedu
idemo Trnava najjače zgazi kone sa lavora u četvrtak tog i tog datuma
Podrška konama, uz vas sam svim srcem i nadam se ponovnom slablju i prolasku. Pozdrav od navijača Željezničara a molim vas zanemarite ovu manjinu što ovako komentarisu.
Trnava kod Bijeljine?
Tekst teška ložiona, koliko bi Arsenal tek počastio kone :)
Pardon, Aston Villa