Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja predlazem "Al-Ga-Nassra Grande" kao ime stadiona..... -_-
Možda će jednom i u Fk Šeherovo da ulože brača sa histoka hehe
Sta kaze kuduzovic na ovo, pezic? Ne smiju oni slova progovoroti o saudijskoj i bin salmanu
Bolje i stadion nego uhljebima u gazi
Hoce li od svake ulaznice ici euro za na pad na Hute i Jemen
Neko dobije sponzora i fudbalski stadion drugi dzamije i momke sa bradicama i kratkim pantalonama.
Sve je prolazno tako je bolje ovo drugo ako cemo gledati materijalno,barem ti momci su rahat za razliku od dunjalucara koji se satra da pravi kuce,vile i na kraju umre i onda to djeca prodaju za sicu ,kako kod bogatih tako i sirmosanih .Moje neko skromno misljenje
Hajde manite se vise ti suplji floskula o selamima, hurmama, bradicama, kratkim pantalonicama. Kada u Bosni bude postojao ovakav stadion, ovakav klub, onda ce i sponzori doci. Kada se stvori privredna klima onda ce i Firme dolaziti umjesto selama. Ti bi haman da te neko sponzira i nafakiše a ti da nargilaš i ispijaš kafe po Baš Čaršiji. Nema od nafake nista, vec zasuci rukave nafaklija.
Dok je chola nema im napretka
Chola je zvijer pozitivni!