Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ilegalni migranti nisu izbjeglice. Bilo je silu naših izbjeglica po Evropi devedesetih i nije bilo nikakvih masovnih protesta protiv nas jer eto mi smo išli registrovani sa papirima i u globalu smo poštovali zakone i ljude koji su nas primili.
Neka, neka, da Bog da se cijela Afrika I Azija naselila u Evropu. To je posljedica pljackanja, ratovanja I haosa koju je Evropa I Amerika direktno napravila svojim vanjskim politikama.
Da, to je srž ove poruke, Legijimi navijači se u stvari opiru ilegalnim useljenjima. Odmah ih oni prepoznaju, inteligentna ekipa je u pitanju. Od srca želim razgovor sa ovim navijačima svima koji su lajkali komentar ovog rahmetlije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako misli cjela EU ,
cule Poljakinje da migranti burgijaju pravo ...
Poljska Poljacima.
zbog cega je sramotna???
Migranti treba da nasele sve NATO zemlje i to procentualno po udjelu u finansiranju ove "tepopicticke" (selam za klixov AI) organizacije koja im je srusila drzave Afganistan, Irak, Siriju, Libiju...
Ostanite kuci, tu je Vas dom
ni Poljska ni Mađarska nisu raj ni za svoje građane a kako li izbjeglice
FAŠIZAM I RENESANSA
F4$i$am se ponovo budi. Biće 4Tniks i $T@$ glavne baje.Sve ove zemlje što su u 2 svjetskom ratu prošle za repovima oslobodilaca tek sad dolaze u fazu u kojoj je DE bila prije 100godina.Važno je biti na pravoj strani.
Sav taj sovjetski blok, većina nesvrstanih,Afrika,Azija,J.Amerika je prošlo 2svjetski rat kao pobjednici bez suočavanja sa sopstvenim klicama F4$i$MA zamaskiranim u komunizam i socializam. Kasne 100 godina ne samo u progresu nego i u osvješćenju
Poljska u mom srcu !
Poznato je kako su se odnosili i prema Židovima prije i poslije 2 sv. rata
Isti dodo bilje mi
Stici ce ih Ruska cizma jos malo
Ruski Meni je jos bolji uskoro...
Ne treba nasjedati na primitivizam
Sve intelektualci po ovim tribinama. Sta drugo ocekivati. Nedo Bog dati vlast u vaše ruke. Vidjeli smo posljedice takvih navijača 92 u Bijeljini!