Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čvrsta Srbija nema ništa. I bolje im je da igraju bez tih umišljenih zvijezda. Ovi mladi momci se bore koliko mogu i svaka im čast
naravno a kakve mi sutra imamo sanse jos nas vodi pokeras al ovo je nebitno takmicenje za nas klasika
Tako je.. zamisli da je nase bivse Yuge kakve bi igracine mi imali... ma kakva Spanija. Ne samo u fudbalu nego i kosarci i ostalim sportovima. Mozda samo nebi mogo poredit USA u kosarci jer i kad igraju nisu TOP team nego par imena poznatih. Ovo ostaloooo nebi imali prolaza niko. Mogu reci da se Srbija dobro sabrala u zadnje vrijeme sto se tice sporta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
primjer za nase balerine, kako se borbom, znojem, hrabroscu moze izvuci pozitivan rezultat protiv dosta jaceg protivnika...
Srbija nema kvalitet za grupu A imali jednu šansu i to promašili.
0:0 znači srbija je ubijedljivo pobijedila
I da su izgubili u srbiji se to zove pobjeda, ha ha
Puno je lakse braniti se. Problem nastaje kad se mora i napadati.
Mozda i mi zaustavimo Iran veceras :)
Posjed lopte 68%-32%, korneri 9-2, tačna dodavanja 574-186 u korist Španjolske naravno. Jeste baš su bilo nemoćni u Beogradu. :)
pa dobro rezultat je pozitivan, statistika se ne pise u tabelu. bez obzira na sve dobar rezultat treba biti realan.
Primecavam, 0:0 kod kuće je istorijski uspeh, nadolazeće generacije imati će šta da slave sljedećih hiljadu godina opet smo pobedili!
Srbija demolirala Spaniju 0:0
Sila Srbije i Srba je uvjek u rezervi. Zato ih niko nikad ne otpisuje
ne treba se plasiti Spanije vec Luksemburga,oni kad krenu opasniji su od Brazila i Argentine zajedno
Joj naslova, jedva smo se odbranili.
Da, ali je Jović dao ono što se daje u 98% slučajeva, sa dobrom odbranom i dozom sreće bi pobedili
Zato Luka Jovic leti iz Milana...
posjed lopte 75% 25% vidio je gol al sta ces nije bio nikad ni jusnoj utakmici nisam vidio svi nazad svih jedanajest igraca bunker
pa spanci bukvalno uvijek bilo protiv koga igraju imaju posjed oko 70%. Jedva cekam da zaradim pare kad budem igrao +5 za Holandiju, bice okej kvota, nikad lakse zaradjene pare. Vi protiv luksemburga imate 30% posjed lopte a lik prica o spaniji hahahhahaha. koji jad.
po naslovu mislio sam d aje barem bilo tri nula za ge...daše
Izgleda je Klix večeras odlučio da vas malo iznervira
Inače Srbija na EURU bila ispred Hrvatske na konačnoj tablici