Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bodovi idu BiH i predstavlja BiH. Kako je srpski klub!? Hahahah i.mb c li jedni prekodrisnki
Napaceni umovi
Guslarska mitomanija
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta ocekivati od zemlje Srbije? Pa oni jos misle da je Kosovo njihovo i da pripada Srbiji.
A treb im pasoa da idu na Kosovo hahaha
Jel pricas o onom Kosovu koje BiH ne priznaje?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nepravite se budale svi mi znamo kako oni to misle,,,prc
"u Bosni i Hercegovini ne postoje "srpski", "hrvatski", "bošnjački" niti bilo kakvi drugi klubovi osim - bosanskohercegovački." Kako ne postoje,pa svaki klub BiH kod Hrvata počinje sa skraćenicom HNK,HŠK ...u biti hrvatski
kod njih je sve do Tokija
Sta bi od onakvog b92
Pametnije bi vam bilo da imate bošnjačke klubove, kad već imate političare bošnjačke. Pola države se zove srpskom i vi se čudite kad neko nazove klub srpskim?! To je Alija potpisao da bi zauzvrat dobio cijelo Sarajevo. Tako je kako je.
A što je to u suprotnosti? Zar ne može srpski klub da donese bodove takozvanoj BIH? Kako se zove klub iz Republike Srpske? Dovoljno je reći srpski ili republički, zar ne? Odmah znaš da klub nije iz Zenice ili Sarajeva.
Borac je iz Srpske, Srpski klub i kad b92 napise 'srpski klub' tu nije nista pogresno, to ko da za zelju napises 'sarajevski' klub, to je faktuelno tacno, niko ovde ne spominje drzavu, sasvim je jasno da je Borac iz Bosne i Hercegovine ali to nemijenja cinjenicu da je 'srpski klub'! Samo sto ovim smeta sta god da je 'srpsko' sam pomen srpski im smeta, to je do njih. zelim im da se izlijece.
Pa na kljixu su 50% tekstovi kopipejst sa B92 a 30% sa ostalih portala iz Srbije !
Onda je Turk Gucu švapski tim
Al kako srpski klub Real Madrid razvali Borusiju Dortmund
Nemaju oni problem s gegrafijom ali ima klix problem da ne vidi kako stvari stoje
to je BiH kriva odma tuzba
Pa moze nešto biti i srpsko i bosanskhercegovaćko istvremeno. To se ne grize. Dok to ljudi ne skuze nema napredka ovdje.
Naravno da je Srpski.
Pa taj B92 je otpad od žute štampe, šta se ložite na njihove naslove