Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravlja se da je od sudije momak (ili djevojka) Italijan. ;-) Naravno da će biti na strani Italijana.
Jutarnji list iz je ispitao svaku sekundu i sve je bilo ok. Var slavlje izmjene...
Hrvatska nije bila ovako ljuta na sudiju od 29. 11. 2017.
Je li otkad je Praljak potegao svoj napitak
hinjsko suđenje protiv Želje, lagano ih napunio kartonima
pa ako ste bolji, 15 min vam nista znacilo nije. albanija u 95, talijani u 98. cemu opravdanja. pobjedili bolji realno, ostarila ekipa, treba zamjena.
Sve to stoji, ali pobjedili bolji? Albanija i Italija pobijedili, koga bolan? Ako si gledao utakmicu frajer je brutalno navlacio i izvukao 8 minuta iz straznjice.
@MatukaM Ako nisi znao,po novim pravilima nadoknade traju duze,nema vise nadoknade 2 minute.Svaka izmjena se nadoknadjuje,svaka provjera VAR se nadoknadjuje,situacije kao sto su izvodjenja penala,povrede itd.Sinoc je Hrvatska ostecena jedino sto nije bilo 12 minuta nadoknade,jer toliko je moralo biti,8 je premalo,s obzirom da su se u drugom poluvremenu desili svi prekidi koje sam nabrojao i 10 izmjena.
Italija je imala izglednije šanse za gol i potpuno zasluženo idu dalje
To po mišljenju nekih kvazistrucnjaka je iznenadjujuce produžio 8 minuta a realno trebao je produžiti zbog mnogobrojnih prekida
Realno,10-12 minuta hladno.Jedino sto je ostetio Hrvatsku je sto nije bila duza nadoknada da imaju i oni sanse za jos neki napad.Samo racunaj 10 izmjena to je 5 minuta nadoknade minimum.Gledanje VAR kod penala,pa izvodjenje penala,valjanje igraca Hrvatske i otezanje pri izvodjenju auta i slicno.Znaci 8 minuta je premalo nadoknade za ono.Ko prati Englesku ligu tamo nemas nadoknade ispod 8 minuta,a znalo se i po 15 igrati u nekim utakmicama.
Trebaju podići Aliji spomenik u centru Međugorja, dok se Bih nije osamostalila pasli su duhan, sada su najbogatiji u regiji.
Ma kakvom Aliji, Bakiru jer je ipak on čuvao trezor. A da nije bio trezor tako dobro čuvan ne bi ni nas bilo.
Igraš dobro,nadigraš i sudija nek sudi.tačka
peticaaaa....šta je sporno??Igraču Mađarske se ukazivala pomoć minimalno sedam minuta,dok ga nisu iznijeli,plus u drugom poluvremenu 10 izmjena i sudac produžio utakmicu 10 minuta!!??Očito nogomet nije za tebe,ti si tu samo jer si vjerojatno isfrustriran samim sobom!!Ne daj se prijatelju!!!!
Dobra tekma bila. 8 minuta duze igrati nije bilo uopce potrebe. Ali nek su ispali
Kakve gluposti pisete, na tom utakmici je zeljonsascim zasluzeno dobio 3 crvena kartona. Trebao je i cetvrti. Osim se na kraju zahvaljivao Mariboru sto ih nije natrpao. Nadjite taj snimak tekme pa pisite.
Italija bila puno bolje kroz citavu utakmicu, vise napdali, trazili gol. Ovi dobilo penal ni iz cega i cekali da prodje vrijeme. Pa niste igrali i niste zasluzuzili ni ovih 1-1, sta hocete
Lažeš sam sebe, pogledajte statistiku
i italija je go zabila iz nicega pa mislim sve vrijeme hrvatska ima kontrolu
Djeca rođena u toj godini sad su 7 razred.....velikan iz Zvorničke
Pa dobro bilo je i lažnih grceva u 89 min .puno kartona izmjena Var..nadoknada realna Realno u grupi s Španijom, Italijom i Albanijom..ne dobijete Albaniju ..sigurna 3 boda ..ne može se očekivati prolaz dalje...POGLEDAJTE KOMENTARE PO HR PORTALIMA UOPŠTE NE KRIVE SUDIJU..
kme, kme, kme.....
Offside
Moglo se to znati i prije da se malo kladionice vide za žute kartone. Očito je lik "brz na obaraču"