Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klase arbeit Miske! Doveo si nam velikog igraca u reprezentaciju. A nasi kvazi strucnjaci 'Baljici' neznaju da poentiraju u svojim komentarima da smo dobili par vrhunskih igraca
Sretno Anele i cestitke.
Od ovog decka ce biti nesto,ima nesto drugacije u njegovoj igri,dobar,dobar igrac...
Promašaj stoljeća
Ne znam baš da li bi mu Lampard dao minutaže u premier ligi s obzirom da je mlad i fizički još nije za Engleske. Bolja bi mu bila opcija Njemačka tipa Leipzig sa onim hrvatom tandem da bude što su ga doveli za sljedeću sezonu još imaju najboljeg mladog trenera današnjice, Liga šampiona a i standardan bi bio definitivno.
I ne gledajte ovo kao nešto loše na nacionalnoj osnovi kad sam hrvata spomenuo. Ne znam mu ime, zaboravio sam. Samo znam da su za momka platili dobre pare, mlad je, Dinamova škola i Leeds ga je čak tražio ali nije htio momak. Možda ni Leeds ne bi bio loš izbor za Anela, doći će mu i Haland jednog dana da osvoje englesku, why not?
Definitivno, pun pogodak - poziv u reprezentaciju ovom momku. I Denisu Hadzikadunicu. Pohvale zasluznima, Misimovicu I selektoru Bajevicu.
Rio Ferdinand
I odmah u Rochdale na posudbu... tako ih vecina zavrsi
Ziva istina je...
Uzeli ste kao izvor portal Kvallsposten. Pa to je isto kao da netko uzme Klix kao izvor za transfer nekog fudbalera iz emtel lige u Barcelonu. Eto.
Privukao je momak pažnju na sebe svojim odličnim partijama. Čak i da ne ode u Chelsea, uskoro će ga kupiti neki klub iz liga petice.
Hahahahhhaahh grohotom se nasmijah!
smijes se sam sebi?smanji porciju