Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sumnjam da ima potrebu da ikoga siluetom, osim ako nije skrenuo. Prije da ima problem da ih izbacuje iz sobe koliki se red uhvati. Te nisu neuobicajene ni lazne optužbe zbog novca, slave i sl.
Ali kako nikad ne otpuze nekog pekara, mesara, kuvara, konobara, sofera, domara..Hoce kuhravele love na ghuzove
I Diddy je slavan, bogat...ti argumenti ne znace nista. Rezonujes na taj nacin jer mislis da su sve zene lagane.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
u nocnom klubu nema silovanja i tacka.
jesi dobar ti u glavu i ovih 17 lajkaca?
vidis mu nick naravno da nije dobar....a i lajkaci vjeronatno inceli neki
Ovo postaje već predočiti da se namještaju radi sudskih naplata...treba jednom stati u kraj ovim kriminalcima i takvim advokat ima koji i savjetuju ove djevojke da izvlače lovu. Ja ne vjerujem u ovo da je istina.
Pa draga kceri, nema on ramena, kaze moze al nemoj citav! I onda zakljuci sta je bilo, pa ide prijava!
E taman je spao na to da s.i.l.u j.e...
Meni iskreno nije ovih fudbalera, sta im rade sponzoruse
Nekako na prvu znam da nema sanse da je ovo tacno, djevojke koje su s njim u drustvu boga mole da ih ovaj j....e niti on ima potrebe neku si...vat, nego je ovo postao vec providan nacin da se izvuku pare od bogatasa
bez sumnje osumnjičen halo lektor!!
Zasto je nemoguce da on to nije uradio... Moguce je da nije, ali isto tako, njega slava i novac ne stiti od cinjenice da mozda ima afinitete i odredjenu patologiju da napravi ovo djelo. Mislim da se svaka sumnja treba ispitati, i ako nije kriv nije kriv ako je kriv onda treba da bude kriv... Vise morbidnih dijela prave bas oni koji imaju sve... Mujo na baušteli nema kad razmisljati osim da vrti cement
Mladi, naglo postali bogati ljudi luduju, prave partije, oko njih mnogo djevojaka itd. Sve u svemu, dvosjekli mac, a nedostatak odgoja dovodi do ovakvih situacija. Treba ostati na zemlji sa ogromnim milionima, a tek ti 20tak godina.
legne pod njega rasiri noge i kaze puni me i kasnije silivana .
Izgleda svaki fudbaler koji ga stavi odma je slovatelj
Popišam se ja na ovaj svijet
Za ovakve žene željne para provoda i slave treba nositi ugovor sa sobom Molim te potpiši da si svojevoljno sa mnom i da sve što uradiš je svojevoljno ili nema ti sjediti s nama
Kylian Mbapp hartillbakavisat alla medieuppgifter: Fake news, skrev han p mndagen p X. Vidare har Mbapp kallat situationen frutsgbar och antytt att uppgifterna i svenska medier skulle kunna vara ett frsk att smutskasta honom i den process han driver mot sin tidigare klubb Paris Saint-Germain.
Pa rekao je da mu je Ronaldo idol, pa mora radi iste stvari kao i Ronaldo.
Ove švedske novine kao i Aftonbladet su pune senzacionalnih ne provjerenih vijesti..samo Dagens Nyheter piše istine i ima prave novinare.