Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar derbi, svaka čast!
Buregdžije bod spašavale, iako su bar 3 u prvom poluvremenu trebali fasovati.
Djeco, nismo mi u našem Sarajevu malograđani kao što furaju u Beogradu. Mi smo rame uz rame, hordaši i manijaci zajedno išli na derbije. Uzdignute se od sadašnje furke da skidate jedni druge i da želite nauditi jedni drugima. Ovaj grad je dovoljno velik za sve Nas, samo ako poštujemo i volimo jedni druge. Živio Željo, živjelo nam naše Sarajevo.
Treba pustiti cijeli jug navijacima Zelje i dio zapada kao nekad i bit ce zagarantovano preko 30 hiljada
Bravo za Sarajevo i dva tima!
Bićemo normalni kad opet kao nekad na Koševu budu navijači želje imali čitav jug i dio zapada na raspolaganju i navijači Sarajeva jednu tribinu za sebe na Grbavici. Tad će to biti spektakl Nikad ranije nisu ljudi na Koševu čekali da se isprazni jug 20 minuta da ostali mogu da idu kući i obratno na Grbavici. Nesposobni odredjuju šta ćemo mi koji volimo fudbal da radimo Pustite raju da napravi spektakl da evropa bruji o tome
O cemu vi.. kakva Europa. Osobno sam bio najmanje 10 puta ma Milan-Inter (85.000 ljudi), Barca-Real (95.000 - nije derby al eto), Chelsea-Man Utd (45.000).. ostavimo na stranu gledatelje i stadione itd .. reci da je Sarajevo Zeljo europski derby je isto kao reci da je Sarajevo svjetski grad.
Kad si osobno Odmah ti vjerujemo
Bitno da su ZG i Listica svjetski
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta ja pogledah? Pitare kako traže VAR penale i Maniacke kako se valjaju po Lavoru. I na kraju vjeciti X
Na Kosevu bi bila veca posjeta na "malim" utakmicama da imaju natkrivene tribine i da se ne igra radnim danima. A Zeljo "frizira" brojke posjete... ne vidim razlog zasto.. ali ispada da haman imaju vecu posjetu od kapaciteta stadiona.. samo se brukaju.
Slazem se. Kapacitet stadiona je manji od 13500 a oni i pored razgranicenja od gostujucih navijaca i cinjenice da je istih oko 50 navedu tu cifru. Ne kontam cemu laganje ?
Ovo je dokaz hljeba i igara tu smo najjači a zamislite da imamo predstavnike u grupama lige prvaka malo bi Koševo bilo
ma i na konferencijsku... sve bi puno bilo i prodano 2 dana prije
Sarajevski derbi je bio dobar i intezivan. Medjutim, logikom novinara, moglo bi se reci i da je posjecenost velika jer timovi ne igraju protiv jacih i zvucnijih imena (citaj evropa). Ovih dana Sarajevo moze ugostiti pored Zelje, jos samo Borac i Zrinjski. Da vam dodje Bajern npr. redovi bi bili do Dobrinje.
Jaro,...prošle nedelje u jednom momentu iza 12 nocu je izmjerena gledanost Pinkove "Elite"(Zadruga) veca nego Slovenijaima stanovnika. Ono sto je nevjerovatno da je procentualno po broju stanovnika Srbija imala najmanje gledalaca, dakle najvise se gkedalo iz regiona, a onda cak iz Bugarske i Rumunije
zeljini furaju lika iz batmana, strumfove, lud zbunjen normalan i vizu za buducnost.Smjesna grupa koje kr im inal vadi
Buregdžijski nikom i nikad shvaćeni sklop.
Bilo bi i u Srbiji vise ali u Partizanu kao klubu i medju navijacima je rasulo ali njima njihovo nama nase. Lijepo je sto je bilo raje i tako treba i da bude stalno. Trenutno najposjecenija tekma sa razlogom i naravno s obzirom na velicinu stadiona. Generalno Grbavica najposjecenija u prosjeku u BiH to je cinjenica. Banja Luka katastrofa a Kosevo se popravlja sto je dobro. Nas je derbi i mi ga volimo.
Baš čudno kad nikog nije bilo na južnoj tribini hahahha smešni ste bolan
Ma bh liga je najjača u regionu,samo nas podcjenjuju jer nemamo predstavnika u Ligi Prvaka, Zrinjski i Sarajevo su trenutno bolji i od Dinama a sa Zvezdom bi se mogli iznosit,pusti ti njihove priče jer im je budžet 50 miliona a svi njih trpaju u Evropi!!! Idemo mi lagani prema Evropi, naš Borac ponos Bosne diže koeficijent ove godine
Blamiras se