Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dominacija1946
@Bulevare nesta RS ko kad Bordo otme 3 boda
Sarajevo je za par stepenica u odnosu na druge klubove PL. Slavi se bod protiv Sarajeva ko da se dobilo par razlike. pozz.
ako marinović ostaje do kraja nećemo biti prvaci čovjek ne zna napraviti poštenu izmjenu do sada nije promovisao niti jednog igrača iz akademije i one koji su igrali (šabanović,bešić,....) polako eliminiše loptu na zemlju nije dobio nijednom kmelju
Već si sada prvak čest 1 9 4 6 ❤
Sampionski
Prvi put da je jednu ekipu u nasoj ligi milina gledati.
Lagano tabamo stazu koja vodi da budemo redovni učesnici evropskih takmičenja
...kad se samo sjetim koja je sprdnja bila od strane krezavih navijaca NK Selja kada je Vijetnamac preuzeo klub...a pazi sad hihihiihihihih
Ekipa koja ostavi srce na terenu i koja igra za grb na grudima iz ljubavi.
je li to na ista ekipa sto nije htjela da ide na pripreme dok se ne isplate plate.Igraju iz ljubavi
Kljuc trostruke krune je Demidzic i Begic koji su poklonili drugu titulu dok treca tek treba da bude osvojena.
...jest nas unistio onaj Vijetnamac braco mila :D
@IceBlue pa gdhe si ti kepani košpicaru, ja se nadao onom najgorem za tebe a ti jos hodaš. Nista, doji nam ga lagano krepani košpicaru.
@BulevarOptimizma optimiziramte u tu kockastu labrnju, dojis li ga još onom krepanom Amfilohije sto se raspada od corone umjesto tati dok ga prskamo carobnim kapima. Nadojio nam se osunecenih qita krepani DNK bugarinu.
Nek su oni rekli NE, sačuvali "gospodara familije" koji tuži klub, nisu "prodali" klub, a to što su djeca, rođena kad je želja zadnji put osvojila titulu, završavaju drugi razred...nikom ništa :) e mitomanijo plava
@Kontas?! ...kome ce ga prodati kad ih niko nece....dok bi poplacao njihove dugove i milijarder bi bankrotirao.
Ko nam zlo mislio , o qrcu nam visio! Samo Saraj'vo!
Lijep spoj mladosti i iskustva, Djeca iz akademije imaju zapazenu ulogu, Kova, Pidro, Salcin, Djokan. Fanimo pun pogodak, Od TSS ocekujemo da nakon.priprema pokaze jos i vise. Tesko je privuci pravog igraca sve i da imas para da igra u ovim kukuruzistima. Ali ukoliko se zeli Europa, mora se podici letvica, pa i iskesirati za pojacanje. Recimo Cipetic ili Corluka desni bek. I dobar dobar napadač.
Sad se vi zapitajte zasto neko ulozi 20 miliona za sest godina, a klub nije izborio bar jednom grupnu fazu UL?
Ti bas mazohista? Pingvin kad Krupu pobjedite pricamo, do tad ni jedne.
@IceBlue pa gdje si ti kepani košpicaru, ja se nadao onom najgorem za tebe a ti jos hodaš. Nista, doji nam ga lagano krepani košpicaru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)