Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uff dobra ova Christina Unkel
I Inter je trebao dobiti penal, uefalonci ne mogu kao ljudi da priznaju da ne mogu nista velikom Interu, i da im slijedi Evropska Liga.
VibesofCosmos, nije trebao inter dobiti penal jer je bio ofsajd prije toga
Ako iko zna kako se igra rukom u fudbalu je Thierr Henry.
Neka se svima vrati svakome ko je koga pokrao ali se onda zapitajte gdje bi real zavrsio...
Ja sam gledao iz svakog ugla i nigdje se ne vidi da je igrao rukom
@qez po tvom rezonu onda je gol Barcelone regularan jer je lopta slucajno pogodila u ruku Fatija poslije dodira sa igracem Intera.
Evo naso se postenjina, moralna stijena koja rukom daje golove. Fuj!
Amerikanka + Žena sere o fudbalu eto dokle smo došli. I manite me se feminizma da je fudbalerka rekao bih ok, al ove voditeljice blage veze nemaju samo nešto palamude o sportu koji ih ni ne interesuje.
Pljacka
Sto nije Inter dobio penal. Slijedi vam Evropska Liga. Na SPOTIFY stadionu, pred vasim navijacima, slijedi opet velika blamaza protiv evropskih giganata, Intera i Bayerna. Raspad sistema, uskoro ce vas neki arap morat kupiti, da vam sve te dugove vrati.
pa nije ni bio penal.
Nedaj Boze da je suprotno, sad bi svi grmili o UEFALONI. Ovako je bilo u prvoj utakmici 2011 kad su sudije izmasakrirale Barcelonu u prvoj utakmici protiv Intera, a onda citav svijet digli na noge kad je u revansu pokazan neopravdan crveni karton Moti. Slicno i protiv Chelse-a u prvoj utakmici, pa u revansu kad se stvari "poravnavaju" sva masinerija, posebno iz Madrida, se digne da prica o sudjenju u korist Barce.
Najveca kradja ikada je realova protiv bayerna 2017