Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruku na srce, City pojeo Real Madrid.... navijam za Real ali treba biti zahvalan pa je Kurtoa na golu da nije njega bilo bi već 4-0.... valjda se probudi Real u drugom poluvremenu...
u ovoj utakmici odlučuje se osvajač lige šampiona
Pa da, ako se Real vrati Real sampion. Ako ne, onda Inter uzima. Jos dzekson da zabije 2 gola i da im se revansira s 37 godina za svo silno grijanje klupe u najboljim godinama.
Real dobi po guzici nece oni za jos 10 godina u finale. Šugavci čekaju pomoc od sudija kukumače plaću a nisu presli centar vise od 3 puta u prvom. Sauthampton pruzio bolji otpor
Prije 7 dana sam napisao City ide još 25% gore a Real ne može bolje od onoga samo gore zbog gostovanja i samo luda večer Courtoisa da ih može spasiti. +9 -45. Don Čarmlito vrijeme je za penziju, pod Zidaneom je to bilo 10x bolje, previše mu rezultati ovise o sreći i golmanu i da li će Benzema svoj prvi dodir na utakmici pretvoriti u gol. City ako uđe ozbiljno u finale osvaja a ako pomisle da su veće sa dvije ruke na trofeju biti će problema, Inter nema toliki pritisak.
ubio City Real.ovo Finale sam zelio.Dzeko izbacuje City u Finalu gdje je nekad igrao.Inter osvaja.Italijani znaju kako se igra Finale
Satrase ih
ko kantu ih nabusili
Proslo je vrijeme kraljeva, dosao vakat gradjana ☺️
Doslo vrijeme da Siti uzme Ligu prvaka..Sazrelo.
ubili su reala.teski pornic.Benzema nije imao jedan sut na gol.Pravo Finale.Dzeko zabija Cityu gdje je igrao 👍🇧🇦💎
Šta će ima da bude pornić sa Interom 😂
3-9 Uzima Inter.Džeko dva komada.
preko Intera će proći kao preko ležećeg policajca ;)) Žao mi našeg Džeksona
pa realno Inter nije ni među 10 najboljih, samo su imali srece u zrijebu
to ti mislis.Italijani su uvijek jebeni u Finalu
Oblačim se u talijanske boje do 10. juna, ide lagani kratki espresso i 20KM Premieru na pogodak Džekija. Mogla bi biti jako zanimljiva utakmica.
Kakva dominacija Citya, brutalno.
Potop, dobro su prosli, kao navijac Reala nema real sa vakom igrom traziti sta u finalu .. jbg
City ako prođe, ne znam zašto otpisujete Inter, lopta je okrugla i finale je jedna utakmica a ne dvije, s tim da su bili osvajači, a City nije još nikad.
pa i inter je u finalu samo sto je imao srece u zrijebu, inace nisu ni među 10 najjacih
Ludilo od utakmice