Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako je FK Sloboda igrala prije petnaest godina kad su se kartoni pilića dijelili umjesto plate
Pornhub live - Koševo
😂😂😂0-3 🤣🤣🤣
Penaranda nije dobar u glavu. Tanak igrac. Ziljkic misli da je zvijezda. Igra kompletno nikakva.
Bojkot Hordi od sljedece tekme
Ugasiše ih ljudi....
Prodato za kladare….
Ova tri malca hoce dres. Od koga. Od talasika.
Ova tri malca hoce dres. Od koga. Od talasika.
Ova tri malca hoce dres. Od koga. Od talasika.
smjesna ova ekipa torpeda ozbiljno ovo mislim nisu vako tanki bili ima bruka godina
Ako ti nemas spica koji ce iz bar dvije sanse dati jedan gol, dzaba ti svih 1o ostalih, A Horde nece Varesanovica za bijedne pare da igra u Sarajevu, pa nek sad navijaju za Peranardu koji nece dzaba da trci nego bar za milionce.
I još da dodam selekcija igrača je kriminalna nemaš zamjenu za Renana , bekovi katastrofa , štoperi još gori a ti otjeraš jednog Šerbedžića a o veznom redu da i ne govorim sve dječurlija i ti otjeraš jednog Vrančića , krilni napadači katastrofa mislim da se previše dalo prodtora Penjeraldi nije nikakav igrač a Ziljkić je toliko propao u formi a to je kriv Rožman sve u svemu imaš najveći budžet a ne možeš za 90 minuta šutnut na gol prejako
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ide trica i na Grbavici aBd
90+3' - Hasić pravi jako grub prekršaj i dobija žuti karton. 90' - Pet minuta sudijske nadoknade. 90' - Buljan ulazi u igru umjesto Mamića kod Širokobriježana. 87' - GOOOOL! Mustafić je postigao nevjerovatan utješni gol za Sarajevo! 3:1 je sada nakon što je veznjak Bordo tima pogodio topovskim udarcem s 25 metara. Bio je to prvi udarac u okvir gola za nogometaše Sarajeva na meču. 85' - Sada je pomoćni sudija
ostani mirviću
Iskreno odlicna statistika Sarajeva, jedan sut u okvir gola i gol.
Mozemo ligu napustiti, ali nikada stadion prije kraja utakmice ... Željeznicar, cak i ovakav kakav jeste trenutno, institucija za vas !!!!
Ali jedan udarac u okvir gola za 87 minuta 🤣