Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musu izgleda otpisali a covjek je u onoj komediji od polusezone s dudicem bio ponajbolji igrac uz djokanovica. Znam da je puno stranaca i neko mora da leti al nema smisla da se izostavi musa. Nismo 10 godina boljeg beka imali.
Druže realno Musa kriminalan u odbrani. Konstantno ispada. Puno bi bolji bio da igra krilo.
Mirza ko Murinho nikad mu se ne zna 😂😂😂
djeca nam se smiju moj Reufe
Djaba je kmecati za ponisten gol kada je moralo biti barem 3 gola razlike, minimum. Ovakav tim sa kvazi trenerom nemoze dalje od sredine tabele, a veca je sramota brukati i ponizavati reputaciju kluba, neoprostivo!
.ebo im Gico pleme
cist gol da ne moze biti cistiji ponisten...bem ti sudija pleme
Ide penal u ovih posljednjih par minuta. Drugacije ga nece ni dati hadalji.
Samo da se poserem na sarajvo i pitare. Ajla puna podrskaaaa volimo te
Jel im ovo bijela garnitura povukla vlage pa se ubudjala?
1:1 Vlado pogodio s izmjenom
Jeli bilo tapkara za karte pred stadionom🤔🤔🤔
Sloga je imala čist zicer,golman bio legao zategao je puno samo da je digao loptu preko golmana lagano,ali to su sekunde u pitanju i iskustvo to samo mogu majstori zategnu i onda lagano preko golmana.
Pošto stručnjak ne zna objasnit, ustvari kad kreneš na kafu pa sjedneš sa rajom na pivu.
Sta je sloga promasila moralo se vratiti ,nista sarajevo nije vise pokazalo od sloge nego ovi neznaju.
Ljudi se sa loptom nisu sastavili, imali jednu sansu 1 na 1 i ostatak se valjali.
Nadam se da ce FK Sarajevo biti uspjesna prica sljedece sezone. Nisam navijac, ali podrzavam sve progresivno i pratim sve nase pojedince i timove koji rade i trude se. Nadam se da nece potrositi Mirzu i sutnuti ga nakon sezone. Valjda vjeruju u njega. Trenutno dobro izgleda, ali debilni navijaci odma nakon krize 'sataru' i trenera i ekipu. Nije normalno da se ovoliko mijenja. Ne mogu se sjetiti trenera koji ostalo malo duze vrijeme u ekipi. Sretno Mirz.
dhebilu ghlupi pogledaj sta je mirza izjavio prije 10 godina pa se javi.
opet mali u prvom timu sto ga trener gotivi
Zna li neko šta je sa Musom najbolji bek nigdje ga