Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Julardžija kao nekad Pirlo,dodavanje za udžbenike 😎😎😎
i opet julardzija
Julardzija, Buljubasic i Mustafic. Nismo odavno jacu vezu imali, prave radilice.
Igraju divovi nema dalje.Aferim Simone 👏
Grande Simne Grande Si mo ne
Rutinska igra! Odlicno prvo poluvrijeme i profesionalno drugo! Definitivno imamo odlican vezni red! Odavno nije bio bolji! Simone Rozmanu cestitke na igri, i glava i rep! Bravo!
pornjava na koševu
sss
Naravno da pitarima odgovra sudzenje jer je Mirvic dobar hvr s Vicom TC bolje da je izasa na teren bez golmana jer ovaj Fejzic bi primio gol s Marijin dvora da u se sutira
Hasić je za ovu ligu Del Piero
samo sramotite ovu drzavu vasim ruznim koreografijama uzyas
Kmeeee
jel ovo kosovo podrzavate hahahahaa
Valjda je jasno da igrači puštaju ove golove. Ali bolje bi im bilo da otvoreno kažu problem i odu iz kluba da ne bi još neko naivan došao i mjesecima igrao za džabe.
Rožman doktor
Bojkotuju upravu jer nisu dobili 3 plate. Ne može isplatiti igrače jer je dužan i državi i narodu.
City uvijek igra dobro protiv klubova s vrha tabele čudi me da su predzadnji. Ali mislim da je ovo klečanje zbog neprimanja plata prvenstveno
Gazi gazi gazi male plave
Igraj bordo bijeli
šta je sa reprezentativcem Ziljkićem?
Najveća ubleha. Ne igra u bh premijerligaškom klubu, a na spisku kod selektora.