Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovedes to “strasno pojacanje” i onda dodje drugi trener i prekrizi ga, a plata od 20 hiljada eura kapa, boli njega k
Nije do trenera. Savez uvodi u najmanju ruku maloumna pravila. Samo 3 stranca mogu u roster i nazalost jedan je morao vani. Nije mi samo jasno zasto je balta otpisan. Momak bio medju boljima.
Čist penal za Velež nije sviran
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čist penal za Velež nije sviran.
Kao navijač Sarajeva to potvrđujem. Čista ruka.
Sarajevo ove sezone ako bude borba za Evropu dobro je.
1-1 ko da gledam...al hajde* Naprijed BORDO MOMCI!!! NEK CRKNU DUŠMANI!!!
Ubio ih velez i oni njih vide,ebem ti nepravdu
Sad vam je Srbin dobar
@hasimkucuk, Jel te stid bit u ekstazi jer ti klub minimalno vodi na domaćem nakon poništenog penala drugoj tima? Eee, jado. Dobit ćeš i ti i majka ti kitu umjesto titule. Udarnik+radnik=torpedo i iz trećeg pokušaja dobi ime Sarajevo kako kreativno.
Ja sam mislio da je Sarajevo jača ekipa protiv raspaloog veleža sudija im pomaže.
Zamisli ti samo kako je dobar ovaj Julardzija nakon 3 treninga covjek odmah igra prije Penerande i Vrancica?!?! Sreca ima Renan da vuce.
joj lavordija i oni imaju nekom nesto reci vaterpolo klub Sarajevo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kad bih dobio marku za svaki put kad je neki strucnjak u komentarima napisao "neznam" i "nemogu" mogao bih otplatiti sav dug Zeljeznicarima.
Penal i crveni ko suza čisti. I sad pitari sretni kazu hvala sudija, sad je sudija dobar, a kad se bude igralo protiv borca onda se sve duplo vraca i onda ce te isti pitari kukati i pricati kao skandal bruka i sramota sta se radi, koji ste vi licemjeri 100%, nikad ova liga nece napredovat zbog licemjernost ljudi
Bilo bi pojacanje sarajevu kad bi ovaj mentol dobio crveni..
Rukometaši Sarajeva najavili grupnu fazu
Sarajevo je nekada bilo pravi FK. Ovo danas je nevjerovatno pripremaju se za utakmice sa nekom listicom posusjem prozorom.... i slave pobjefe kao da su pobjedili derbi kaunti, sramota od nekadasnjeg giganta
a sa velezom odavno ne mogu ravnoopravno igrati.
Nije vam niko kriv što manje opštine pokazuju više prosperiteta i uspjeha od vas navikanih gradskih klubova od 200 k stanovnika. Šta sad? Listica bi vas dobro napunila, samo da nema sudija vašeg 12.igrača
Ni Ustikolinu mi ne možemo glat dobiti na Koševu. Da Murinjo dođe i neznam ti ko, opet patnja.😡
Hocemo članak o nedosudženim penalima za Velež
Cist penal ko suza i crveni jer je zaustavio na gol liniji