Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo poslati fotografije Stadiona i Praljka UEFA jer Vico i kriminalni Savez to podrzavaju. Podnijeti krivicne prijave protiv odgovorniih kluba zbog velicanja ratnih zlocinaca.
Goooool!
Ovako će nam se dešavati stalno.Slike ratni zločinaca i MI šutimo.Da smo podržali MLADOST da neigramo ligu bolje bi nam svima bilo.Ovako nam kost bacaju međusobno da se hrvemo a VICE i BEUS nam se smiju iz dana u dan.LJUDI MOJI DOĐIMO PAMETI.☝☝☝
Vicin sudija je na zadatku, sudi protiv sarajeva, a korist borca.
Bogalji pitarski sta sebi dozvoljavate. Za vas sam uz ovakve tekme, al ste bogalji pravi. Ponižavaju vas ujke, pišaaju vam u ustaa redovnooo i upravi i igracima i navijačima. I šlag na tortuuu još onaj zločnac ubica praljak. E pitari pitari na sttaa se spali.
Mamu im fašisticku
Dragan Petrovic jw 100 pita ostetio . sSarajevo ali doci ce on u Sarajevo Zna lo neko koje auto vozi pitam za jarana .
Tačno sam unaprijed znao šta će se dešavati, čim je povelo Sarajevo i gubio Borac. Vlasi ruše državu planirano želeći da ogade državu pravim patriotama.
TPRAJ MALO SAAARAJEEEVOOOOO !
HAJDEEE ZUUUTIII
Pokreti za neovisnost ili u korist prava odlučivanja uvijek su se s lakoćom razvijali u velikim baskijskim, navarskim i katalonskim klubovima.
Podržavaju li navijači Celtica IRA-u? Da, bez kajanja, ogromna količina Kelta podržava mnoge iz Irske, a mnogi rođeni i odrasli u Škotskoj podržavaju Irsku republikansku vojsku.
IDEMO CRNIIII
Bravo Darko mangupe,sam si krenuo na tribinu uja,fol otvaraju vrata pa zatvaraju a niko ih ne cuva,jos samar na terenu opalio nagrdio ih bas,rezultat je nebitan,svakako ovu sezonu zaboraviti.
E moj Bodule, isp'o si glup
Neka si Darko neka si.