Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko mogu da primjetim Rodjeni i HZ su zajedno skandirali Istina za Vedrana i onda zajedno zapjevali jednu i jedinu himnu BiH. Odlicno, najezio sam se. Pozz od Željovca.
Suljic sad zasad , seljacki nabrijan . Ovoliko faulova nije napravio ukupno dok je igrao za Sa .
ebo vas Velež!
https://www.youtube.com/watch?v=5L3R0VmfMEA
Bravo Velez. Gazi Pitare
zar je smjela Filijala da pobjedi Svoga Vlasnika
Ja ovih pitara, hoce titulu, a puni ih bjedni ostatak komunizma
Volim volim Velež, Istina je prava, Niti mi se jede, Niti mi se spava
ja ne znam cime prvotimci Sarajeva zasluzuju jako dobre plate ? Bolje juniorima dati sansu a ove rastjerati. Sloga ti uzme 6 bodova nemamo sta dalje pricati
Sarajevo pojma nema,dobili raspali tuzla city i glavni,evo velezu dadnite 6
Ja sam navijač Zrinjskog i zelio bi da imamo pošteno prvenstvo i da još više klubova uđe u grupe ali Reko danas a do sada se potvrđuje da Velez nesmje u Evropu Sarajevo nesmje biti prvak i da Ce biti nula
Ako opet Zrinjski osvoji kup Velež može kao četvrtoplasirani. Sloga realno ne može stići zaostatak nit ispunjava uslove a Široki je tanak svakako.
Dobar Velež, konkretniji za sad
gdje je gulas sto nije u sastavu
Posudjen igrac Sarajeva, nema pravo da igra...
Trebala bi biti zanimljiva tekma
Bosanski derbi dva velika muslimanska kluba. Nek pobjedi ko cesce klanja 🇹🇷🇸🇦
Hahah ko je vise zekata dao
Kako mogu biti bosnjacki ako su osnovani prije bosnjaka falija si kronologiju