Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj sta bosnjo uradi sa onakvog terena. A jes neko klepio pare
Nije ovo teren ovo je Hram ...
Hahahahahhahahahahahhah hahahah hahahahah
bruka i sramota davno sqam ja rekao da Amar kao trener 0 da je dobar nebi se vracao iz inozemstva
E moj Štiliću nekad si igrao sa Lewandowskim zajedno gledaj sad gdje je on sad a gdje ti ? Mene bi bilo stid iskreno
Ko je sve uzeo pare, m..ku vam kladionicarsku. Fejzica u zatvor, zajedno sa sudijom. Fudvalski savez cestitam vam supci. Sa vicom se pravi isto sta i sa dodikovim sinom u kosarkasom savezu.
Idi brko ostavi Želju da u miru igra,može on puno bolje bez tebe
Cener da nece ni ponuditi ostavku.
Skinite dresove, tuljana pod ruku i MRŠ U 100 P.M. SVI DO JEDNOG! SMRADOVI FUTAVI!
Sta kažu, hoče li dolaziti gazda iz Londona. Zna li se šta?
Amare hvataj se noge, a i ove igrace sve otjerati
Fakat je grehota da Olimpik ispadne...
FK Zeljeznicar je u 3 ligaska meca bio ostecen vise od 6 puta. Derbi nepostojeci ofsajd dosudjen. Protiv Tuzle nije sviran penal i sada protiv Olimpika nisu svirana 2 penala i ponisten cist gol
Dame i gispodo nas savez je pljacka i igraonica. Moze se jos ovdje nabrojata gresaka sudija al one su manje bitne i manje relevantne po rezultat
E zato Zeljo, ako je dobar tim, zabije jos dva gola i ne sekira se! Manite se suplje price kad se izgubi od ekipe koja treba da ispadne! Slavimo 100 godina i umjesto titulom da proslavimo mi se zahvaljujemo Bogu sto ne mozemo ispasti! Fuj smradovi smrdljivi na celu sa tuljanom futavim!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Adoooo
Hahahahahaha jooooooj
hvala bogu,idemo Amare!!!
HAHAHAHAHAHAHHAAHA