Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilbija i Modrić zlatnim slovima, da ukucaju u Mostaru.Nikako da skontam kako če Borac osvojit titulu pored Zrinjskog🤔
Prepali se Zrinjskog ko Zahiragic Mekica.🤣🤣
Volim srbiju i tepubliku srpsku samo radi Bilbije
Ma tache Sarajevo, viseee.
Sarajevo ima ako ne najacu ekipu onda ekipu nista losiju od Zrinjskog ali jednostavno do trenera je koji ne zna ppstaviti kako i sta,Sablic mora ici iz Sarajeva sto prije.
Za trokutistanske klubove Zrinjski je doktor nauka.
makarska ne znam koliko imaš godina ali znam jedno da je tim za koji ti navijaš na istom tom stadionu koji ti nazivaš lavor igrao i bio taj jedan jedini put prvak u ex YU
Vise od igre 😂
FuKSa 1949
Ovo sarajevo ima minimalno isto dobru ekipu kao zrinjski ali ljudi igraju ko pič** neke, stvarno sramota bolje onda igrati sa juniorima svojim i zavrsit treci na tabeli.
Velež će zagnojit u drugu ligu. Koliko su se samo puvali ljetos. 😂😂😂
Nije bitno ko je čiji navijač, ali ovo suđenje uništava bh. fudbal. Svaka čast Bilbiji, ali ako je ono bio prekršaj, onda ybg.. Mujiću zlotvore banovićki, fuj!
Gazi škutore, grabovica 🥵🤩
Biiiii lbiiiiiiiii jaaaaaa!
BOG SVE VRACA NIJE PENAL ALI ZRINJSKI VODI !