Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudino, da au ostali u Kongu mogao bi se truditi do bogojavljenja. Uspio si, jer su ti se roditelji preselili u Brisel i ti se tu rodio.
Kompany djeluje vrlo skromno, mislim da je to jedini razlog, zašto dynamo nije izgubio sa recimo 16 nula. Halal mu ćufta! Divno je imati tako obazrivog trenera po suparničke ekipe :)
Da man is da LEGEND!
Izbjeglice su naprosto poderale dynamo lol
Čuvaj se jarane,Uli i Kale ne praštaju greške
teska prica
teska prica
al si rođeni Briselac
nisi imo vjeronauku i nisu te kljocali sa nafakom eto kako
Rasplaka me.
Dali su mu povjerenje na slijepo, a on napravio bolju igru i od nagelsmana i od tuchela. Najvise me podsjeca na Pepov stil
Pa prije nego su i ušli u pregovore sa njim razgovarali su sa Guardiolom o Kompanyju. Čovjek ga je nahvalio i dao garancije da ima kvalitet za klupu Bayerna. Dakle preuzeo je Bayern zbog Guardioline najozbiljnije preporuke vodstvu Bayerna.