Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je patriota87 qrvu sestru mu nataknem
Raspalu
Borac prvak ovu sezonu,mora tako biti.Ma da mislim da oni nemaju ekipu za prvaka,niti su toliko nadmocni.Ali jednostavnu moraju biti prvaci neke stvari se zavrsavaju van zelenih terena.Zrinjski se okreće Europi ubjeđen sam da ih samo to zanima sada grupna faza ponovo u Europi,zarađuju milione i siguran sam da su oni daleko najbolja naša ekipa još uvijek.Prevazišli su oni našu ligu,gledaju sad da su na 2-3 mjestu zbog Europe.Nije njima interesantna ova liga više,pucaju na Europu.
Nasra se i ti zivotom, lupaš ko pič*a po samaru.
Pa bez prvaka nema ni Evrope kako treba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Željo kanta
Ti si kesa u onoj kanti
E boze kad neki seljober da sebi za pravo da komentarise Želju
Zrinjski su vile nosale da ne izgubi na Grbavici,a jazavicari sutra gube od Listice
Jazavicari su danas izvukli veliki bod protiv zrinjskom da ne ispadnu, a sutra sarajevo dere sirokog ko sto ce i vas jazavce
prvo poluvrijemen i nekako, iako prilike na horuk, drugo poluvrijeme je pokazalo pravo stanje bh fudbala, ocaj.
Joj ako ne objavite vijest o utakmici,neznam šta bi,ako nebi pogledo vijest,evo nasikiro se,kolko me interesuje