Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odmjerena izjava Denisa, sve kako jeste... cestitke, samo hrabro, ponizno i upametno u nastavku...
Odmjeren i realan Bez euforije medju igracima i da rade po njegovom. Ima ok roster i jos s trazi idealnih 11 a ni prelazni rok jos nije gotov. Imali smo i dobar raspored do pauze za repku. Odavno nisam vjerovao u nekoga tako kao u Denisa. Radi se i u klubu a i ne moze sve preko noci ali da stvari idu u puno pozitivnijem smislu to je vec evidentno.
Nek barbarez zove Hadzikica a na golu Zelje vec 2-3 sezone na odličnom nivou brani Muftic
nizak je za golmana, istrčavanje na visoke lopte vrlo upitno !!!
Zeljeznicar ulozio najvise od sv8h klubova, ali i dalje ne smiju reci da idu na titulu, sta ti je strah od neuspjeha.
sta ti je
Imali smo malo i sreće da sačuvano rezultat, a nesreće što Sloboda nije sankcionisana za grubu igru. Da je sudija dao tri crvena kartona ne bi pogriješio, za uklizavanje sa dvije noge, laktanje, žestoko guranje u šesnaestercu itd. Zato je igra ličila na preživljavanje grubih startova, pa se u rijetkim prilikama moglo igrati.
Pocela sezona a igraci mu istrošeni hahahaha
Koja je poenta ulaska Slobode u PL?
Molim te treniraj malo i glave, paihologa za zadnjih 20 min. Čuj trenera 0 realno. Sa biljim ekipama nemamo šansi ako bude pristup kao u zadnjih 20 min.
Prosle godine smo se borili za opstanak. Sta ocekujete ove, borbu za titulu odjednom? Ne ide to preko noci. Imamo tri igraca iz prosle sezone, ove godine imamo bolju ekipu, ali koja bas i nije najuigranija, pogotovo odbrana. Polako, ne moze odjednom.
Realna izjava. Jos realnije je da ce malo ko donijeti bodove iz Tusnja i Vrapcica.
Iz Tusnja obje ekipe donijele bodobe, sta pricas...
Cestitke sefe na pobjedi i boda,puna podrska ovom covjeku,od Zelje je napravio extra tim
Hrvati uvijek melem svima, neće tako uvijek biti
Cestitke na pobjedi i 3 boda sefe,kapa do poda kralju,veliki dingospo,a jazavicarima puca cir odakle Zelji lova,brinite se kako cete B...u vratiti dugove
umišljaš života mi, opusti se kralju
kakvi cirevi kakvo pucanje. pa ja kao hordas zivim za ligu u kojoj ce se sarajevo i skretnicar boriti do zadnjeg kola ko je bolji. al eto ti misli da raja puca rad par bodova sto se skupili?!
Doveste ce zeljo sebe u goru situaciju uzimajuci na kamatu iz Olova pare ali eto.Pita li se iko odakle pare zelji preko noci?
hvala sto pratis vise svog rivala nego svoj klub
Po cemu si to zakljucio svrakindolac?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Po prilikama realan rezultat ali kao sto si rekao na kraju smo ovu utakmicu dobili na misice. Dobro je i tako nekada pobijediti i imati i malo srece. Bilo je trenutaka kada su i jedan i drugi gol visjeli u zraku. Ima borbe i ima htjenja iako ima jos da se radi ovo je ekipa u nastanku i bice i jos novajlija ali nek se radi rad je sve. Fino kaze sef, mogu proslaviti na putu do Sarajava i to je to. Cvrsto na zemlji jer bice i kikseva to je sigurno.
Zasto se var nije palio nakon starta Dubackica nad radovcem, Sarajevu protiv goska nije proslo ni 10 sekundi odma se odluka mjenja
zato sto je start bio za zuti karton
CRVWNI DUBACKICA 2X I HARACICA ZA LAKAT ZABSTA VAR SLUZI..BANDIC 3X NE PIKAZUJE ZUTI I PUSTA AKVIJU DALJE..
Velika greska uvođenje sabica a izbacivanje cvetanovskog,umjesto sabica koji ne moze igrati jer je fizički slab trebao ne uci Karic umjesto hirosa koji je bio tanak danas a ostaviti brzo krilo za napad.Mufticu majstore kapa dole
šabić je ušao jer je povrijeđen mahmić U21
U21
PRIKAŽI ODGOVORE (1)