Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Srbija.
Popravni za set ace vonj avi opa naka
Idemo Slovenija,do pobjede.
ja vala navijam za Italiju. ne znam sto ali mi je udivijek simpatican narod. narod koji postujem vrlo jer ako gledamo covjecantstvo i povijest, mislim da niko nije kontribuirao covjecanstvu kao talijani .. umjetnost, hrana, stil zivota, luksuzna auta, espresso kafa, prelijepa zemlja.
Najpoznatija italijanska hrana nije porijeklom iz Italije.Tjestenina je kineski izum,a pizza fenicanskiAko cemo realno,niko nije uticao na razvoj ove planete u svim sferama kao Kina.Pri tome ne mislim na ovu zaostalu komunisticku Kinu,naravno.
Odigrati tri nerjesene i uzeti pare!!
Pogodjene dvije, cekam trecu za 2405
Naprijed Slovenci vole vas vase Bosanske Tate
Cuj Srbija na popravnom? A Slovenija?
idemo srbija do pobjede, volim bosnu najvise ali nas nema tako da ajmo srbiiii ..srbija po mentalitetu podsjeca na nas i kad vec nas nema neka oni idu sto dalje, pozdrav iz glavnog grada BiH tj Tuzle
Jesi li ti dobar s glavom?
Cuj podsjeca na nas...eh kad bih ti ja rekao na sta mene podsjeca ovo sve sto si navaljutao ovdje ..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Danas je najjachi Euro dan do sad
Svim srcem