Komentari (936)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ste barem toliko slozni kad treba otic i VIK-u jebat mater jer nema vode, a ne velicat Tursku i radovat se njenoj pobjedi kao da je BiH pobjedila, gdje bi vam samo kraj bio...
@Avenija ma jashta a vas u Sa ko hebe sto vam zavrcu vodu :)
@Avenija haj fino barem imas vode ako nista , a ne ko mi u sa koji usred tekme moramo punit lavore...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
RS se treba otcepiti od ove nakaradne tvorevine i protektorata zvanog BiH!
VECERAS JE NASA FESTA VECERA SE CAJ PIJE KO NE IGRA KO NE PJEVA KO NE PIJE TURCIN NIJEEEEEE 🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦
Nikad se ovoliko četnika nije nakotilo na Bosanskom portalu, koliko pluseva ima ovaj fašista
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nek je njima Tosun utrpo
Sto se mene tice, cestitke Srbiji. Bio sam na Aviva stadionu kad nas je Irska pobijedila u barazu za EP. Tamo nije lako igrati, a Srbija je odigrala bas kako treba.
I dalje ovi Hrvati ne shvataju da Bošnjaci ne navijaju za Tursku već protiv Hrvatske, da vam ona glupa Kolinda ne sere svake sedmice o Bosni i Bošnjacima i HB ne bi vas niko tu zajebavao osim par procenata balija kojima je internet došao na vrh planine pa pokazuju svoju glupost srazmjernu škutoru i đikanu. Da ste u ovom periodu poslije Kolindinih gluposti igrali i popušili od Italije, Mađarske, Poljske ili bilo koga drugoga i dalje bi navijali protiv Hrvatske jer je takva atmosfera.
Cestitke Srbiji na ovoj pobjedi i sto su nam ¨pomogli ¨ da se dokopamo baraza usta ja cisto sumnjam.Nadam se da ce otici na sp.Steta zbog Hrvatske al vjerujem da ce oni ipak biti prvi u grupi.SRETNO
U komentarima se jasno vidi golema količina patologije nervnog sistema, i duševne bolesti raznih oblika kod pripadnika svih plemena na teritoriji bivše Jugoslavije.
A zar su igrali? Šteta nisam znao čestitam bratskom narodu Turske a ovim Hrvatima što mrze zemlju u kojoj žive želim da im gorčina poraza traje što duže hahaha
Inače ne ulazim u rasprave ovakvih i sličnih tema ali prisjetimo se istorijskih činjenica, kakvu su ulogu imali Osmanlije u Bosni ? Da li su Turci bili oslobodioci ili okupatori??
Na ovim komentarima uglavnom Djikani glume Hrvate i Bosnjake, zakuhavaju sami sa sobom. Bolesna sizofrena prdoslavna kopilad.
istokrvnici razvaljuju hehe
🇹🇷
Nisam bas neki ljubitelj Turske, al mi je drago sto su nakantali ustase :-)
Sto ti je djikan pogano stvorenje, 15 godina ih nigdje nema u fudbalu, dere ih ko stigne, i evo jednom se plasiraju na neko takmicenje i odmah se pocnu hvalisati kao da su neka sila, a to se narocito odnosi na ovu stoku kiz Genocidnog Djikanistana, koji nikad, ali nikad nece imati nikoga ni blizu kao sto su Dzeko i Pjanic. al to ti jesmrdin, pogana sorta, ljudsko dno.
Hrvatska ima fakat jaku ekipu, ali trener je u rangu Meše.
Sta ovi fasisti hoće da odrede Bosnjacima za koga ce navijati a pri tome pustili Srbiji i Hrvatskoj da nas pljačkaju. Primjer Zvornicko i Busko jezero uzimaju nam godišnje 3 milijarde. Naravno da ce pricati za zemlju koja je starija od onih kojim sluze tzv. BiH kako bi i dalje pljačkali. Najgore je sto kradu i od svog naroda. Ako ih zanima istoriji Bosne ima toga napretek nek citaju.Pisu je i nebosnjaci ako im vise pase.
https://www.24sata.hr/sport/cisti-penal-hrvatska-tesko-ostecena-u-turskoj-538788 u početku
@ASas Loša logistika, nema Maminja.
gledam komentare na Indexu prije utakmice kako je Turska u rasulu i sl. A i po imenima je Hrvatska duplo bolja. Ali na terenu ništa od toga nisam vidio - dvije manje vise podjednake reprezentacije i onda nijanse odlucuju. Do trenera je 100%. Onaj Čačić je možda i gori od Baždarevića