Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace turci i turska liga super analiticari i ozbilja,upravo prosle aedmice Volkan Demirel i glavni kriticar Fenera trazili su da Neysiri ode ,nazvali su ga promasajem kojeg je nadigrao 38 star napadac.Znaci liga odron,navijaci i ljudi jos gori,vode se emocijama i kako vjetar dune !
Sve to stoji, ali ovaj novajlija se nikada nece vracati kao Dzeko, spasiti pogodak, a u napadu isto tako nece imati 2 do 3 igraca koja ga cuvaju, a tek da se ogradi i sacuva loptu, e tu Dzeki malo ko moze parirati.
En- Nesyri treba 20 šansi u 6 mjeseci da bi dao 2 gola!! To se vidjelo i sinoć,katastrofalnu završnicu ima.
Turski analitičar. HAHAHAHHAHAHAHAHAH
E naso se ko ce komentarisat murinja a Boga mi i dzeku
On nasem DIJAMANTU nije niti ce ikad biti ni do koljena u svakakvom pogledu i segmentu,da igra 100 godina ne moze ga stici!
pa klix nije bosanski medij,,,znamo svi ciji je
Istina
Ovo je trebao Davno Postati ! a i u Reprezentaciji moze max 20 min
Dzeko pakuj kofere dok te jos "vole", da nebi bio najuren otamo.
Vi ste klixe majstori da sherete po nasim velikanima, bilo sportskim, muzickim ili politickim. Umjesto da uvijek biranim rijecnikom pisete o nasim najboljim sinovima i kcerima, vi se ubiste trudeci da pronadjete i iskopate neke negativnosti, nesto sto je neko nebitan izjavio. Bas ste naopaki.
Daleko je on iza Dzeke,daleko...
Sve je ok rekao. . Džeko uleti pred kraj , da go i zdraooo . Nije jednom iz gov..a vadio klubove .
Ti analitičaru ni pertle Edinu ne možeš vezati.
Kamo srece da i reprezentaciji postane igrač za zadnjih 15 minuta.
Budite sretni sto ga uopste imate.
Ja stručnjaka,komentator lik
Lik postigao dva gola haha
Sinoc tek drugi u sezoni