Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Zeljo! Vi pitari bi mogli i svoj klub malo gledat...
Vidi ovog maksimovica nezna obuci klubsku majicu gdje klepa 10 000 maraka mjesecno
Željo Vam je katil...Tako daaa...Dvica Vam je najmanje
Kad plava lokomotiva prođe tunel karaula prema Kladnju nek neko dojavi u Tuzlu da skinu gače. Eto nas, dolazimo po 3 boda.
Ko li je skido gace prosle godine u kupu? Tadasnji drugoligas vam ocitao lekciju fudbala, sramota.
naprijed slobodo zgazi zeljeznicmar
zgazimo ti ma m u
duel drugoligasa, ali sloboda ima prednost jer igraju posteno, dok badzak kupuje tekme za hnk zeljeznicarcic
Joj ovih kompleksasa, koliko god miliona im onaj donese da opere novac, dzaba, kompleksi manjeg i mlađeg sarajevskog kluba ostaju...p.s pa nismo mi bili dio afere punac, nije nama Celo zavrsavao titule po Širokom itd...
Zato vam je Osim 5 godina završavao titule. Opušteno.
trenerska prevara
mega prevara
Ići će te sa tom pobjedom na koju idete pravo u federalnu! Ja stvarno nisam u ovih par decenija zajedničke lige vidio goru ekipu i igru neke ekipe. Ko god od takve ekipe izgubi i jedan bod to će mu biti ravno samoubistvu. Vi ćete zapeti, dati 200% ,samo da Sarajevskim klubovima otkinete bod i to je jedino na šta se svodi igra vašeg kluba koji jedino za takve stvari živi. 100 godina igrati a ne podići u zrak ni kup janjeta je stvarno umjeće. Sretan vam povratak u federalnu!
Nemoj samo da ih krene protiv nas ;((
Sretno Slobodi protiv Zemunaca
Željezničar za život cijeli .. 1921 +3
Mosa Ljože
Zeljo ce pobijediti,nema sutra Sloboda sta da trazi,pitanje je samo koliko ce golova primiti,gazi Zeljo
Ako izgube nemaju se čemu nadati tuzlaci, expresan povratak u federalnu