Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' se mlada zato dobro drzi.
To nas mnoge slomi, strah od neuspjeha, jer sta ce drugi reci. Onda padamo u depresiju i oduzimamo sebi zivot. Moji ljudi, zivite svoj zivot i zivite sto jednostavnije, nesekirajte se sta ce drugi reci, jer na kraju dana to je VAS zivot..
Lijek za depresiju je Casni Kur'an, sura El Bekare, učač Ahmed El Ajmi i stalni namaz i zikr, klonjenjr od grijeha koja je Allah takvim odredio. Sve mimo toga je iluzija, ako mi vjerujete. Zaista, obicna farsa.
A šta ako čovjek nije musliman kao ovaj slučaj i takvi ljudi postoje
klixu j e b e m t e z b o g govora mrznje
Veoma teška tema. Nemoguce je shvatiti nekom ko nikad nije bio u depresiji, sta je depresija. Ja prvi hvala bogu ne znam sta je to, iako sam u zivotu imao milion uspona i padova, ali shvatam da je to jedna ozbiljna priča, koja nije za potcjeniti. Samo znam po sebi, to sto se previse bojim Boga, nisam mnoge stvari uradio u zivotu koje sam mogao uraditi.
Kad bi mi vjetovao da svako ko nema namaz ili iszinsku vezu s Allahom dz.s, ko bjezi od Kur'ana Casnog, da ima odredjeni vid depresije. Jer zivot mimo toga, je laz i kratko uzivanje. Onaj ko ima dunjaluk, a nema iman, nesretan je.
da si ih uradio mozda bi tad bio u depresiji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ubio se sam. Šta dalje pričati. Premnogi ne razumiju, da ovaj život nije raj.
Roditelji ne bi trebali pokopavati djecu ali Bog je sadist.
Bog sve stvorio, i roditelje, i djecu, i prirodu... I nadje se čovjek i pametuje šta bi ko trebao.
Vrhunac ljudske ignorancije je Bogu pripisivat smijesne ljudske osobine