Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma brate citav svijet je programiran trenutno da nema emocija u biznisu ili mozes ili ne,tako je nazalost. Puno srece i snage u narednim utakmicama i brz oporavak zelim!!!!
e moj Smajhele, toliko godina branio i jos ne kontas da UEFU boli k da je svih 10 igraca srcani dobilo nego samo pare reklame ugovori tv kuca
Ne znam koju su trecu opciju mogli da ponude? Da daju 3 boda Danskoj? Ne kontam
Ne seri, Pero!
vl sam t k lmana al n saj s.
Trebate li hitan zajam? Kontaktirajte brze zajmove koji nude sve vrste zajmova .. Nikada nisam mislio da ću ponovo upoznati neku pravu kompaniju na mreži dok ih nisam upoznao .. Ovo je prilika da ostvarim vaš san ... WhatsApp: +1 (509) 918-7030 E-pošta: [email protected] Upoznajte ih i budite sretni .
pa sta su trebalo, dodjeliti pobjedu dancima? Na stranu sve, ali ponudili su 2 logicne opcije, ne znam zbog cega se buni
Jesu vise dosadni sa dancima.. Izbjegnuta velika tragedija, jer je smrt bilo koje osobe za njenu porodicu i najblize tragedija, nije tragedija za mene ili nekog arapa, svabu, rumuna.. euro ide dalje, Eriksen je dobro, ne smarajte vise..
Ma voda je Dancima bila u usima. Poslije one scene su im bile kratke noge. Da se je igralo sutradan, a ne isti dan, isto bi bilo. Oni psihicki nisu bili prisutni. Možda filmskom logikom su trebali svi skupiti huda i igrati za Ericssonna, ali ko ce? Svi su mladi i svi misle da im se isto moze desiti... Kako god, nije laka situacija, bilo bi super da je ostalo simbolično 0:0.l, ali..
uhuhuuu
srbisrbisrbi
Znaci nastavila se kada se stabilizovalo stanje, nisu kvalifikacije da se prekine i odgodi za mjesec sto bi vjerovatno bilo. Al je ovo Euro, mogli su odigrat sutra vjerovatno i odigrali bi bolje. Najvaznije Eriksen je ziv.
Sta je to cudno sad? Igraci su samo brojka za FIFU i UEFU i uvijek ce to biti. Svi skocili kad je Perez pricao o super ligi i parana pa poceli govoriti unistenje nogometa. A sinoc ljudski zivot u pitanju ali koga to briga, moraju se ispostovati obaveze prema sponzoru i TV-u.
Realno utakmica se nije trebala uopste nastaviti, ljudski zivot je najbitniji, ko moze posle onakvih scena ponovo izaci na teren da nastavi igrat..
Ko može poslije srčanog udara nekog od radnika u nekoj fabrici nastaviti raditi? Pa, mora nastaviti raditi - nema izbora.
Show must go on.