Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet nisu precizirali...šta znači 'preblizu' tijelu...sve što nije uz samo tijelo a šut ide prema golu je penal...tako bi trebalo biti
Ovo pravilo ako ja dobro pratim fudbal je bilo i ranije samo sto engelse sudije nisu to svirale nema ih gorih
Pa zar nije ovo i dosad bilo pravilo? To sto Taylor nije sudio je druga prica.
Smijurija ziva, sad kontam zasto se nekad fudbal vise volio, to je bilo vise od igre, ko je gledao pravila?. I protiv Nigerije nije bio Offside pa se nisu mijenjala pravila i dizala prasina, mi smo prvaci svakako, nekad su i druge zemlje mogle biti prvaci a danas samo odredjene i zbog njih se uvode sva moguca pravila.
Penal je ruka do lakta,iznad lakta nije penal.
Prodane duse ne smijete napisati da su Andjusicu u Banja Luci pokidali ligamente, tacnije kolega fudbaler Boban Nikolov mu pocijepao ligamente i za to dobio zuti karton, a VAR se nije gledao ??? Haaaalooo vi ste vodeci portal u drzavi. IMATE ODGOVORNOST !!!
Saće biti dodatna hrpa penala za Penalj Vardrid. Ode fudbal u džidžuke.
Znaci pravilo nije promijenjeno.
Još jedna potvrda kakva je tolakrdije od sporta.
ama svaka ruka penal
ama svaka ruka penal
Cuj preblizu tijela. Kako se to mjeri, kojoj jedinici, da nije u preblizuosima.
Mislim da je ovo pravilo bilo i prije slučaja sa Cucurelom i jasno je kao dan da se bacio kako bi spriječio gol jer svako se može baciti kao golman i kazati da je bio u padu! Njemačka je oštećena i po starom pravilu
Njemačka debelo oštećena
Znači još više penala za Real Madrid
Mali mesijev poklonik
Uzalud mijenjate kad je neko pokraden, trebali ste prije EURA, sta to sada vrijedi svabama? Jeste li kaznili sudiju na terenu i u war sobi?