Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek veliki humanitarac a svak ziv hoce na njemu da zaradi. Mi smo zreli za restarta. 0 empatije i postovanja Stidim se bit dio ovog drustva
Pustite porodicu vise na miru
E sta ti se desi Schumi dragi ,iako nema u medijima nista o tebi osim nagaanja,nadam se da ide na bolje. Kakva velicina od covjeka i takva sudbina da ga zadesi. Tuzno
dok Su se kupovale karte,majice itd. tad su fanovi bili dobri sad tuki ...
Poštujem pravilo silencio stampa (bez pitanja novinara) nije trenutak. Al ipak je prošlo dosta vremena. Šumi je legenda, javna ličnost koja ima fanove. Živ je i njegovi simpatizeri treba da znaju sve o njegovom stanju. Ne kontam šta njegova porodica čuva.
mislim da bi mu bilo lakše da je poginuo tog dana nego da je paralizovan već 11 godina, nedo Bog nikome
misli valjda mrt... av
hahahaha ma nemoj....
Nadam se nekom cudu godinama i da ce se pojaviti vijest da se oporavio. Odrasla sam uz F1 i njega, covjek je dio mog odrastanja. Iskreno i od srca mu zelim oporavak.
Lik je totalno zdrav prav
da je dobro sigurno bi bio i zar nebi podijelili tu vijest sa svima a ovako mislim da je u pravu ovaj doktor na zalost!
Šumi
da je ziv sigurno bi došao. ovako lešinari krčme milione sto je zaradio.
humano bi bilo pustiti covjeka na vjecni pocinak niko ne bi htio imati ovakav zivot
Otkud mi znamo je li baš Schumi to želi? Otkud znaš da nije svjestan i komunikativan?
Cijede njegove finansije... godinama