Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da trener Ten Hag nije dorasta voditi klub kakav je United. Nevjerovatno da sa ovako kvalitetnim igračima nemaš rezultata. Ja bih mu uručio otkaz,dok je još početak prvenstva.
Kvalitetnim igračima 🤣🤣🤣🤣
@sarajevskiduh pa sta hoces da kazes da Bruno,Onana,Rasford,Kazemiro,Lisandro Martinez,Eriksne i Hojlund nisu kvalitetni igraci,sta onda treba trener Brajtona da kaze na svoj sastav?Cinjenica je da Junajted ima bolje igrace od Brajtona a izgubili su 3 1,i generalno su losi ove sezone,znaci do trenera je,vrlo prosto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav tim ima Pep ovo je strašno, svaki igrač na visini zadatka.
Pa treba znati i dovesti igrace.Ja ne znam koji igrac Sitija je bio promasen transfer,mozda onaj Philips,ovo ostalo svi igraju.Dok na primjer poslovanje i kupovine Junajteda i Arsenala zadnjih par godina je katastrofalno,mozda 2,3 igraca se koriste i dan danas,a kupili su najmanje 25 igraca do sad,i 90% su promasaji.Znaci da nije do para nego kako potrosis te pare.
Mančesteru fali više vara sudija bez toga kanta za nabijanje
Moze li mi neko objasniti ovu suspenziju Anelu??? Sta, kao suspendovan iz repke samo?
Nas savez ga je suspendovao ne FIFA il UEFA..
Problem Uniteda je sto sada svi imaju pare...
Gledo sam Ahmedhodžića nije igrao 90 min nego 103 min, i to punom parom.
"E moj Shefillde "....🙈
Koji baksuz moras biti da dobijes dva gola u nadoknadi
Utd nece izaci na zelenu granu dok se Glazeri ne povuku. A Sheffield def. nije za premier ligu, bas su klasa ispod vecine ostalih klubova.
Rutinski poraz Manche
Nepriatno me je iznenadio Ahmethodzic.Nevjerovatno,ali ipak se obistinilo da mu nije nista,momak jednostavno nije htio nastupiti za BiH.Najgore od svega sto je lagao po medijima,u smislu da mi ne znamo sta je u pitanju i td.Imao sam posebne simpatije prema ovom mladicu,zracio je solidnoscu,iskrenoscu… Koliko samo trebas uciti u zivotu.
Ako potajno bojkotuje savez, bravo njemu. Ako je laksa povreda i ne zeli rizikovati vecu stetu u sezoni, ne vidim nista sporno. Nije ni prvi ni zadnji igrac.
nebil ovaj sheffield ispao najviše zbog ovog ahmedhodzica
Gdje sudija nadje 12 min nadoknade da mi je znat.
Zasto bi igrao za reprezentaciju, gledao kako se razvlace po terenu jer su noc prije shishe dimili i dogovarali parti kod Brajlovica? Znam ja sad ono patriotski bla bla bla...ali mozda momak jednostavno zeli napredovati a ne zayebaavati se
No Harry Maguire, no party :)