Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kokorona vajrus mu je oslabio srce, zato je upo mrtav
hvala dojtore
Jel od Fajzera ili od Moderne.
Doktori kao i nasi izmjere pritisak eventualno osnovne nalaze a niko ne radi sve pretrage da se otkrije uzrok jer svaka posledica ima i uzrok i da su doktori radili svoj posao kako treba vjerovatno bi momak bio ziv
opet se N.K. brine za zdravlje sportista
Zanimljivi komentari hahah, ne mogu reći da li su ispravni ili ne, to niko ne može znati, al ono što sigurno znam, ovakvih slučajeva gdje su fudbaleri kolabirali i umirali na terenu ili van njega zbog zastoja srca je bilo i prije vakcina za COVID, neki od njih: Puerta-Sevilla, Feher-Benfica, Astori-Fiorentina, Morosini, Vivien-Foe, Cheick Tiote itd itd, plus Muamba kojeg su jedva spasili, tako da ne trčite pred rudo sa zaključcima.
Bas sam to isto htjeo da napišem .
Bilo je tih slucajeva i prije covida, samo se nije obracala paznja, jer nije bilo interesantno. Vjerujem da je vise uticaja imalo sto se kljukaju raznim steroidima, lijekovima i tabletama za izdrzljivost, nego vakcina.
zasto sad mediji ne daju paznju na ove slucajeve gdje je statistika koliko je umrlo samo sportista od vakcinisanja pa na ovamo, valjda nema interesa nema para pa nije ni bitno, idu sad majmunske boginje ide opet pelcovanje ako ne prodju majmunske boginje bice sljedece godine dinosaursova gripa
Kakva levatina
Googlaj i vidjećeš da je toga bilo i prije covid vakcine
Sta kazu ovi sto misle na druge, jel ih poceo strah hvatati od boce
nije
Racunal iko ove covid statistike
ozbiljne drzave vode o svemu statistiku