Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idu izbori stare fore
LAZ LAZ LAZ I SAMO LAZ MOGLI SU TROJKASI TO URADITI DO DANAS ALI LAZ JE NA CEMU POCIVA TROJKA
Srusiti ga i napraviti novi potpuno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mandic objavljuje makete, a na prosloj sjednici se borio da se ne usvoji Odluka kojom se daje 4 miliona za stadion.
Da se razumijemo, nemam nista protiv da se uloze pare u obnovu stadiona. Medjutim, treba prvo napraviti studiju isplativosti. Al' evo odokativnom metodom, Olimpijski stadion sa tartan stazom koja se ne koristi 20 godina nema smisla. Prisirenje tribina na tartan stazu isto nema smisla. Cemu onda takav i toliki stadion koji se napuni jednom do dva puta godisnje? Za koncerte? Ko to dolazi da puni Kosevo? Samo ovi exyu a i to je 4-5 ljudi.
Sarajevu treba neki novi stadion natkriven kapaciteta 25.000
Očajno! Pa i ako ne bude predizborna šuplja i bude se stvarno radilo natkrivanje samo malog dijela istoka je očajan potez. Cijelog ga natkrijte!
Taj stadio je oronuo i propao u njega ne vrijedi ulagati. Treba to srusiti i napraviti iz temelja novi i moderni stadion.
Potpisujem. Samo srušiti i napraviti novi moderan stadion.
suplja pred izbore
Natkrijte vi sebi 500 mjesta da svoje guzice mozete sakriti, a navijaci mogu i na kisu, navikli su. Svaka cast na projektu, mozda do 22 vijeka navijaci budu imali ugodjaj na stadionu ko u ostatku svijeta!
Svaka cast na cemu?! Ovakvi projekti su radjeni na zapadu u 1960tih godina - o cemu mi onda pricamo?!
BiH treba fudbalski stadion a ne pozorisni stadion sa atletskim stazama tako da je to promasena investicija. Kosevo nikada nece biti fudbalski stadion u pravom smislu za razliku od grbavice ili zenice
A što pokušavaju uzeti zadluge NIP ovci i ostali koji su samo podrivali opštinu Centar. Kad se ne asvaltira onda je kriv načelnik, kad je nešto dobro onda vijećnici. E ne može tako.
Ovo je veća prevara od 100.000 radnih mjesta HAHAHA
Svi gradovi apliciraju od federacije i visih nivoa vlasti za stadione, ali dobiju 0===8
Imaju obraza nekome reci!!dobili stadion!! održavanje,renoviranje..privatni klub..u Butmir trebate,gdje vam je i mjesto!!
......ali nemoj da mi se ljutiš. Ljubi te Faćko.
Bilo je i krajne vrijeme da se stadijon modezira!? Koliko Kanton Sarajevo para zaradi moze naprvti!?Moderu Arenu stadijone, i monogo toka dase hoce u sport da ulaze!?
Ne bacajte pare pravi nacionalni stadion Butmir Vojkovici Hrasnica dok ima mjesta gore u lavor našli vode da se kupamo fudbalski to je raj u njemu plivam ja
Ruzno postaje jos ruznije
E da riješimo i ovo : Nacionalni stadion Hrasnica- Vojkovici bliže aerodromu na kojem će igrati F.K Sarajevo bliže zatvoru i tramvaju i avionu eto riješeno
Sve pohvale