Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obe ekipe odigrale nista sto pokazuje i konacan rezultat. Jedva po sut u okvir gola, tuzno.
mirza toliko nabijate loptu da ce jednom eksplodirati
Ima navijača, pritisak! Nema navijača, pritisak! kiša, vjetar, okrugla lopta, protivnički igrač...
Ja sam vidio mnoštvo ispucanih lopti od strane golmana Sahinovica i preskakanja igre prema tome ne mogu biti krivi drugi..
Zenicko - Sarajevski derbi opet katastrofalan.
Vas trojica na klupi, uz duzno poštovanje kao igraći što ste za klub igrali, vi veze o modernom nogometu nemate. Svi ste vaše licence dobili onako kako ste ih dobili- niko od vas nije primirisao nekom internationalnom seminaru trenera niti je ikad bio na nekoj edukaciji - zato nam je fudbal tu gdje jeste! Vjetar, teren, sudija , navijaci itd. sve je drugo krivo, samo nije do vaše struke
Teren odličan a ovaj sere o uvjetima. Veli da mu fale oni drekavci na tribinama. Budala.
ovaj covjek svaku izjavu nesta place....