Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peljto se obrukao na tekmi Zrinjski - Borac!!!! I sada sudi Ligu Prvaka. Što ti je poslušni podanik.
Kad nakantaju i Zvezdu kao Dinamo, onda će te vidjeti gdje smo mi u odnosu na civilizirani svijet.Isto tako bi bilo i u kulturi,zdravstvu,školstvu..., ali na sreću nema za to takmičenja.Kod nas je važno da mi uhapsimo Severinu , Sergeja,Selmu..., to je naš najveći problem.
Kad nakantaju i Zvezdu kao Dinamo, onda će te vidjeti gdje smo mi za civiliziranim svijetom.Isto tako bi bilo i u kulturi,zdravstvu,školstvu..., ali na sreću nema za to takmičenja.
ako Peljto bude sudio ko u Mostaru noga mu je iz LP!!!
Mudar je Peljto jer zna kako se treba suditi u Mostaru i Banjaluci a kako u LP! Ko šta traži to i dobije od Peljte!